Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Enes

Üye
evle uğraşılmaz ki en iyisi yurt temizlik derdin yok yemek derdin yok bi de dükkanlara girdiğinde kendini acindirdin mi iş tamamdir o konuda gonya insanı baya iyi .
sorma ya iyi oluyor mesela çiğ köfte söylüyoruz falan abi ayağı çekince fazladan dürüm vs. yolluyor yanında esnafta da tutuyo abi öğrenciyiz

Öğrencinin herşeye ihtiyacı vardır

OPC

Üye

o zaman 2 üniveristeden 6 yılda mezun olursun e sövcekler mezun ol da kurtulsunlar

- - - Eklendi - - -

tamam o zaman

Bu sene kasıcam İnşallah

Bizim yurtta dışardan yemek yasaktı nasıl bir yurtsa neler yapmıştık onun için Sigara alırken 6.5 TL'lik sigaraya 6 TL verip abi biz öğrenciyiz şu yurtta kalıyoruz dediğimizde adamın gözündeki acıma ifadesini unutamıyorum

sorma ya iyi oluyor mesela çiğ köfte söylüyoruz falan abi ayağı çekince fazladan dürüm vs. yolluyor yanında esnafta da tutuyo abi öğrenciyiz

Aynen esnafla konuşurken her cümlenin sonuna ekliyorum.'şunun şurasında öğrenciyiz abi yaparsın bi kıyak ' gözlerde aynen bu şekilde :

Enes

Üye
o ne saçma bi sistem biz gece 2-3 çiğ köfte akıyoruz

Enes

Üye

Aynen esnafla konuşurken her cümlenin sonuna ekliyorum.'şunun şurasında öğrenciyiz abi yaparsın bi kıyak ' gözlerde aynen bu şekilde :

7 lira ödeyecekti arkadaşım ama ne aldığını hatırlamıyorum, tam yarım saat dil döktü adama adam en son dedi yeterki defol git almıyorum para defol

OPC

Üye

o ne saçma bi sistem biz gece 2-3 çiğ köfte akıyoruz

Aynen üstad çok sinir bir sistemdi. Bizim arkadaş ona çözüm olarak bir akşam aldı eline çarşafı babası tekstilci öyle bir yırttı ki sanki makasla kesmişsin gibi uzun ip gibi yırttı birbirine bağladı bir poşet bulduk onu sepet yaptık sonra gelsin dönerler çiğ köfteler

Enes

Üye

ama sizinki de kötüymüş harbiden ama yurt yemekleri rezalet

- - - Eklendi - - -

Parliament Reserve
bu ucuz

ben yapmıyorum ya yapamıyorum bana göre değil abi ayağı çekmek

camel white

Eğlenceli oluyor yani yoksa adamın ayağına kapanıp nolur diye yalvarmıyoruz o kadar da düşmedik

- - - Eklendi - - -

içtiğim sigara winston flash belleğim kingston

OPC

Üye

ama sizinki de kötüymüş harbiden ama yurt yemekleri rezalet

- - - Eklendi - - -

bu ucuz

Yurttakiler yemek değil sadece midedeki boşluğu dolduran madde tövbe yarabbi ya

Üstad reserve bugün bitti paketi atmadım içine winston koydum ortamda paketi çıkarırken karizma olur ama içen adam çakar sarı filtreliyi çıkarınca