Enes
Üye
sorma ya iyi oluyorevle uğraşılmaz ki en iyisi yurttemizlik derdin yok yemek derdin yok bi de dükkanlara girdiğinde kendini acindirdin mi iş tamamdir o konuda gonya insanı baya iyi .
o zaman 2 üniveristeden 6 yılda mezun olursun
Lise çok zor geldi bana ya ama dersle alakam yokherhalde bizim okulun puanının aşağılara çekenlerden olucam arkamdan söverler artık
tamam o zamankonu değişince kalmaya karar verdim
herkese iyi geceler ben kaçar..
o zaman 2 üniveristeden 6 yılda mezun olursune sövcekler mezun ol da kurtulsunlar
- - - Eklendi - - -
tamam o zaman
sana da hayırlı gecelerherkese iyi geceler ben kaçar..
sorma ya iyi oluyormesela çiğ köfte söylüyoruz falan abi ayağı çekince fazladan dürüm vs. yolluyor yanında esnafta da tutuyo abi öğrenciyiz
herkese iyi geceler ben kaçar..
o ne saçma bi sistem
Bu sene kasıcam İnşallah
Bizim yurtta dışardan yemek yasaktı nasıl bir yurtsa neler yapmıştık onun içinSigara alırken 6.5 TL'lik sigaraya 6 TL verip abi biz öğrenciyiz şu yurtta kalıyoruz dediğimizde adamın gözündeki acıma ifadesini unutamıyorum
Bu sene kasıcam İnşallah
Bizim yurtta dışardan yemek yasaktı nasıl bir yurtsa neler yapmıştık onun içinSigara alırken 6.5 TL'lik sigaraya 6 TL verip abi biz öğrenciyiz şu yurtta kalıyoruz dediğimizde adamın gözündeki acıma ifadesini unutamıyorum
La o değil de bugün Ronaldo 3 , Messi 4 tane gol attı
- - - Eklendi - - -
Aynenesnafla konuşurken her cümlenin sonuna ekliyorum.'şunun şurasında öğrenciyiz abi yaparsın bi kıyak ' gözlerde aynen bu şekilde :
7 lira ödeyecekti arkadaşım ama ne aldığını hatırlamıyorum, tam yarım saat dil döktü adama adam en son dedi yeterki defol git almıyorum para defol
o ne saçma bi sistembiz gece 2-3 çiğ köfte akıyoruz
ben yapmıyorum ya yapamıyorum bana göre değil abi ayağı çekmek
yok en azından biz o kadar işin şeyini çıkarmıyoruz
camel white
Aynen üstad çok sinir bir sistemdi. Bizim arkadaş ona çözüm olarak bir akşam aldı eline çarşafı babası tekstilci öyle bir yırttı ki sanki makasla kesmişsin gibi uzun ip gibi yırttı birbirine bağladı bir poşet bulduk onu sepet yaptık sonra gelsin dönerler çiğ köfteler
bu ucuz
Parliament Reserve
camel white
ama sizinki de kötüymüş harbidenama yurt yemekleri rezalet
- - - Eklendi - - -
bu ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?