Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Enes

Üye

Yani okul zamanı kendi evinde öğrenci hayatı mı yaşıyorsun üstad
o lisedeydi lisede kendi evimizden kaldım ev ilçede ben merkezdeyim. yurtta kalıyorum ama tabi kafama esince eve gitmeler oluyo

Samet.25

bende burdayım. d

OPC

Üye

o lisedeydi lisede kendi evimizden kaldım ev ilçede ben merkezdeyim. yurtta kalıyorum ama tabi kafama esince eve gitmeler oluyo

Ben de bir ara yurtta kaldım geçen sene her şey iyi güzel makara ortam süper ama ev düzeni gibisi yok

Enes

Üye

Ben de bir ara yurtta kaldım geçen sene her şey iyi güzel makara ortam süper ama ev düzeni gibisi yok
ama evde teksen sıkınıtı oluyor yemek temizlik vs. bu durumda yurt daha mantıklı

neyse arkadaşlar benim uykum geliyor yavaştan kaçayim ben. herkese iyi geceler

OPC

Üye

ama evde teksen sıkınıtı oluyor yemek temizlik vs. bu durumda yurt daha mantıklı

Ben senelerdir evde tek yaşıyorum ama anne baba çalışıyor o bakımdan yani yine bana iş kalmıyor ama anne baba komple yoksa evde sıkıntı olur doğru geçen sene de yurda ders çalışmak için yazılmıştım ilk dönem 4 tane zayıf gelince peder tuttuğu gibi getirdi eve

Enes

Üye
tamam ben 4 sene kendi başıma kaldım sakaryada ama şimdi ben yurt istedi. eşeklik sende oğlum 4 zayıf ne

- - - Eklendi - - -

Hep sizin yüzünüzden araba değil de benim de anlayabileceğim şeylerden konuşsaydiniz uykum gelmezdi
tamam konuşalım ne olacak bak değişiyo muhabbet

OPC

Üye
neyse arkadaşlar benim uykum geliyor yavaştan kaçayim ben. herkese iyi geceler

İyi geceler

- - - Eklendi - - -

Hep sizin yüzünüzden araba değil de benim de anlayabileceğim şeylerden konuşsaydiniz uykum gelmezdi

Bizde konuşacak şey çok aynen bak değişiyor muhabbet

- - - Eklendi - - -

tamam ben 4 sene kendi başıma kaldım sakaryada ama şimdi ben yurt istedi. eşeklik sende oğlum 4 zayıf ne

- - - Eklendi - - -

tamam konuşalım ne olacak bak değişiyo muhabbet

Lise çok zor geldi bana ya ama dersle alakam yok herhalde bizim okulun puanının aşağılara çekenlerden olucam arkamdan söverler artık

evle uğraşılmaz ki en iyisi yurt temizlik derdin yok yemek derdin yok bi de dükkanlara girdiğinde kendini acindirdin mi iş tamamdir o konuda gonya insanı baya iyi .