Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
öyle çok aşırı anlamam arabalardan ama sürüyok sadece :D Ford Connect 2012 Var bizde de işte çok hoşuma gidiyo,baya zevkli oluyor sürerken :)

OPC

OPC

Üye
öyle çok aşırı anlamam arabalardan ama sürüyok sadece :D Ford Connect 2012 Var bizde de işte çok hoşuma gidiyo,baya zevkli oluyor sürerken :)

Alırsın Ford, olursun lord
Almassan Ford, olursun mort

neyse reklam olmasın :ehe yeni arabaların ticarisi bineği fark etmiyo hepsi güzel ama var mı broadway gibisi toros gibisi :D

Enes

Enes

Üye

Alırsın Ford, olursun lord
Almassan Ford, olursun mort

neyse reklam olmasın :ehe yeni arabaların ticarisi bineği fark etmiyo hepsi güzel ama var mı broadway gibisi toros gibisi :D

bizim de ford var ama fiesta benzinli o da :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Bi ara babam serçe almıştı -boş kalmamak için- rampanın yarısında kendini geri bırakıyordu araba :zzz:

Legendary.

Legendary.

Üye
Güzeldi ya kutu gibi :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ilk verdiğinde 2 kere stop ettirdim :D sonra alıştım zaten :ehe

OPC

OPC

Üye
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ilk verdiğinde 2 kere stop ettirdim :D sonra alıştım zaten :ehe

Ben dedemin tüplü torosu alıyorum arada memlekette sonra diyorum yürüsem daha rahat ederdim bu nasıl teknoloji bu nasıl araba :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Toros aynen ya babam bi tane sürdürdü sırf rezil olmam için :D Baya eskiydi ama hurdaaa :)

Enes

Enes

Üye

Başkan sen onu bırakta benzinli Fiesta almak nerden esti size :ehe dizel herkeste var çok klişe diye mi :ehe
2004 model benzinli vardı kaza yaptık pert oldu. gelen paranın üzerie az ekleyince yenisini aldı 2006 model :oke:

Legendary.

Legendary.

Üye
OPC dostum sormayı unuttum adın ne senin :D

Üst Alt