Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pakistan’ın kuzeybatısında Taliban tarafından
kaçırılan 21 korucu kurşuna dizilerek
öldürüldü.

Pakistan medyası, çalkantılı Aşiretler Bölgesi’nde meydana gelen olayın, katliamdan kaçarak kurtulmayı başaran bir korucunun ihbarı üzerine ortaya çıktığını bildirdi.

Yetkililer, örgütün bir kriket sahasına gözlerini bağlayıp kurşuna dizdiği koruculardan 21’inin cesedinin bulunduğunu, bir korucuya ise ağır
yaralı olarak ulaşıldığını belirtti. Taliban, Perşembe günü Peşaver kenti yakınlarındaki üç kontrol noktasına roket ve otomatik silahlarla saldırıp koruculardan 2’sini öldürmüş, 23’ünü kaçırmıştı.
Saldırıyı üstlenen Taliban, özellikle Aşiretler Bölgesi’nde yoğunlaşan saldırılarına devam edeceğini açıkladı. Öte yandan Pakistan’da etnik sorunların tırmandığı bir diğer bölge olan Beluçistan’da bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 17 Şii hacı hayatını kaybetti.
Cumartesi günü de Karaçi’de meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi ölmüş 48 kişi de yaralanmıştı.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Pakistan’ın kuzeybatısında Taliban tarafından
kaçırılan 21 korucu kurşuna dizilerek
öldürüldü.

Pakistan medyası, çalkantılı Aşiretler Bölgesi’nde meydana gelen olayın, katliamdan kaçarak kurtulmayı başaran bir korucunun ihbarı üzerine ortaya çıktığını bildirdi.

Yetkililer, örgütün bir kriket sahasına gözlerini bağlayıp kurşuna dizdiği koruculardan 21’inin cesedinin bulunduğunu, bir korucuya ise ağır
yaralı olarak ulaşıldığını belirtti. Taliban, Perşembe günü Peşaver kenti yakınlarındaki üç kontrol noktasına roket ve otomatik silahlarla saldırıp koruculardan 2’sini öldürmüş, 23’ünü kaçırmıştı.
Saldırıyı üstlenen Taliban, özellikle Aşiretler Bölgesi’nde yoğunlaşan saldırılarına devam edeceğini açıkladı. Öte yandan Pakistan’da etnik sorunların tırmandığı bir diğer bölge olan Beluçistan’da bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 17 Şii hacı hayatını kaybetti.
Cumartesi günü de Karaçi’de meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi ölmüş 48 kişi de yaralanmıştı.

Haber Icin Tesekkurler .. Ama Ben Pakistan'lilarin Oldurdugune Inanmiyorum ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: :bilmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Biralari Dolaba Koydum Bro .. Aksam Cok Guzel Olacakk .. =]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe Bırakırsan daha fena olur :ehe ama senin görüşün saygı duymak gerekir .

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yok Bee =D .. Sen Ictin Mi Hicc .? =]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İçmedim içmem de.Aslında içmek için çok fırsatım oldu ama içmedim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hmm .. Ya Bakma Sen Insanlarin Gunahtir Haramdir .. Demesine .. Takil Kafana Gore .. =]

kahramankenan

Üye
Herkese iyi Geceler arkadaşlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Valla insanların laflarına göre hareket etmiyorum ama içmekte istemiyorum.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hmm .. Neden .? Musluman'sin Diye Mii .? =]

- - - Eklendi - - -

Sebebi Ne .? (Yanlis Anlama Merak Ediyorum)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tadını merak etmiyorum. Ondan daha güzel olduğunu düşündüğüm şeyler var.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kola Mi .? Fanta Mi .? Ayran .? =]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Su.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şalgam suyu :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok canım biz öyle kendi Çapımızda takılıyoruz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Please Wait...

Üst Alt