Soyle Doktor .? =] Hoşgeldin Reis :) söz yok mu ?
Furkan Emekli Üye Mazlum Somer' Alıntı: Soyle Doktor .? =] Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Reis söz yok mu ?
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Soyle Doktor .? =] Genişletmek için tıkla ... Abi uykum var aslında yok abuk bi' ironi Yarın ablam gelicek heyecandandır hihihih
Mazlum Somer' Alıntı: Soyle Doktor .? =] Genişletmek için tıkla ... Abi uykum var aslında yok abuk bi' ironi Yarın ablam gelicek heyecandandır hihihih
doctorrr Üye Aslında bi' yandan gelmesini istemiyorum. Çok gaddar, hiç acıması yok... Sesimi de çıkaramıyorum...
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: Bulanık Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: takmayın beni bende zaten tam gidiyodum Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kardeşim
doctorrr' Alıntı: Bulanık Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: takmayın beni bende zaten tam gidiyodum Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kardeşim
otostopçu Üye doctorrr' Alıntı: Bulanık Genişletmek için tıkla ... mugglelar gibimi - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen nassın
doctorrr' Alıntı: Bulanık Genişletmek için tıkla ... mugglelar gibimi - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen nassın
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aslında geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu seni ikisinin arasında bıraktığım için kusruma bakma abi
jackalmami' Alıntı: Geçmiş olsun - - - Eklendi - - - Sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aslında geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu seni ikisinin arasında bıraktığım için kusruma bakma abi
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: Aslında geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu seni ikisinin arasında bıraktığım için kusruma bakma abi Genişletmek için tıkla ... Tamam bakmam Hayırlısı olur inşallah, sıkma tatlı canını
doctorrr' Alıntı: Aslında geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu seni ikisinin arasında bıraktığım için kusruma bakma abi Genişletmek için tıkla ... Tamam bakmam Hayırlısı olur inşallah, sıkma tatlı canını
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Tamam bakmam Hayırlısı olur inşallah, sıkma tatlı canını Genişletmek için tıkla ... Aaaaaıııggghhh contayı mı yaktım ben acabaaa??
jackalmami' Alıntı: Tamam bakmam Hayırlısı olur inşallah, sıkma tatlı canını Genişletmek için tıkla ... Aaaaaıııggghhh contayı mı yaktım ben acabaaa??
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Muhammed sen olmayınca Gececiler de olmuyor Genişletmek için tıkla ... O da vatani görevini ifa ediyor herhalde Şaka maka gerçekten boş kalıyor buralar, sigortalı eleman mı tutsak napsak - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Aaaaaıııggghhh contayı mı yaktım ben acabaaa?? Genişletmek için tıkla ... Erken doğum yapmış olabilirsin. Ya da motor kol çıkartmıştır (Tank arıza deyimleri)
Furkan Emekli' Alıntı: Muhammed sen olmayınca Gececiler de olmuyor Genişletmek için tıkla ... O da vatani görevini ifa ediyor herhalde Şaka maka gerçekten boş kalıyor buralar, sigortalı eleman mı tutsak napsak - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Aaaaaıııggghhh contayı mı yaktım ben acabaaa?? Genişletmek için tıkla ... Erken doğum yapmış olabilirsin. Ya da motor kol çıkartmıştır (Tank arıza deyimleri)
otostopçu Üye Furkan Emekli' Alıntı: Dj Orhan al bu habere bak Tıkla Genişletmek için tıkla ... kefen parası dedikleri şey bu heralde - - - Eklendi - - - aşırı iyi ya müziği kemiklerime kadar hissettirecek ama müslümanlıkta tabutla gömmüyolar ya
Furkan Emekli' Alıntı: Dj Orhan al bu habere bak Tıkla Genişletmek için tıkla ... kefen parası dedikleri şey bu heralde - - - Eklendi - - - aşırı iyi ya müziği kemiklerime kadar hissettirecek ama müslümanlıkta tabutla gömmüyolar ya