peki hala gerginsin sanırım:( Yok abi gergin falan değilim ya oldu bitti.
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: peki hala gerginsin sanırım Genişletmek için tıkla ... Yok abi gergin falan değilim ya oldu bitti.
OttomaN TigeR' Alıntı: peki hala gerginsin sanırım Genişletmek için tıkla ... Yok abi gergin falan değilim ya oldu bitti.
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: diyorum usta şunu poşete neyin sar olmuyo böyle artık böle böle yiyorum Genişletmek için tıkla ... kaç haftadır izleyemiyorum
doctorrr' Alıntı: diyorum usta şunu poşete neyin sar olmuyo böyle artık böle böle yiyorum Genişletmek için tıkla ... kaç haftadır izleyemiyorum
doctorrr Üye DiaBLoS' Alıntı: Sen de bak tadına . Genişletmek için tıkla ... şekilden kaybediyor sakatat severimde onu gözüm tutmadı - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kaç haftadır izleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... hangisi abi?
DiaBLoS' Alıntı: Sen de bak tadına . Genişletmek için tıkla ... şekilden kaybediyor sakatat severimde onu gözüm tutmadı - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kaç haftadır izleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... hangisi abi?
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yok abi gergin falan değilim ya oldu bitti. Genişletmek için tıkla ... peki canım benim
Furkan Emekli' Alıntı: Yok abi gergin falan değilim ya oldu bitti. Genişletmek için tıkla ... peki canım benim
Furkan Emekli Üye ia.phlvn' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin.
haydaravısyon Üye - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldinnn n
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: peki canım benim Genişletmek için tıkla ... Benim canımı sıkan Pondusss'un davranışları değişmiş olmasıydı.
OttomaN TigeR' Alıntı: peki canım benim Genişletmek için tıkla ... Benim canımı sıkan Pondusss'un davranışları değişmiş olmasıydı.
OttomaN TigeR Üye ia.phlvn' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin isa nasılsın
haydaravısyon Üye ia.phlvn' Alıntı: Haşbulduk. Nassınız ? Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim iyiym sen nasılsısın
ia.phlvn' Alıntı: Haşbulduk. Nassınız ? Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim iyiym sen nasılsısın
doctorrr Üye DiaBLoS' Alıntı: Şeklinde ne var kardeşim? Genişletmek için tıkla ... şimdiiieee öhüü öhüüğğııhh abi şimdi iieeee keem küüm
DiaBLoS' Alıntı: Şeklinde ne var kardeşim? Genişletmek için tıkla ... şimdiiieee öhüü öhüüğğııhh abi şimdi iieeee keem küüm
ia.phlvn Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoş geldin isa nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyim teşekkür ederim abi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoş geldin isa nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyim teşekkür ederim abi sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Benim canımı sıkan Pondusss'un davranışları değişmiş olmasıydı. Genişletmek için tıkla ... belki oda gergindi o an öyle yaptı
Furkan Emekli' Alıntı: Benim canımı sıkan Pondusss'un davranışları değişmiş olmasıydı. Genişletmek için tıkla ... belki oda gergindi o an öyle yaptı
ia.phlvn Üye haydaravısyon' Alıntı: teşekür ederim iyiym sen nasılsısın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim Geçen bişey sormuştum cevap vermedin
haydaravısyon' Alıntı: teşekür ederim iyiym sen nasılsısın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim Geçen bişey sormuştum cevap vermedin