Hosgeldiniiiz :)
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: abiler çay mı soda mı? Genişletmek için tıkla ... çay lütfen - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Selamun aleykum agalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
doctorrr' Alıntı: abiler çay mı soda mı? Genişletmek için tıkla ... çay lütfen - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Selamun aleykum agalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
haydaravısyon Üye Astrosman' Alıntı: Selamun aleykum agalar Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nasılsınız arkadaşlar
Furkan Emekli Üye Kingmortall' Alıntı: ben gider hadi iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Akşamlar Gökhan.
Kingmortall' Alıntı: ben gider hadi iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Akşamlar Gökhan.
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Hayırlı Akşamlar Gökhan. Genişletmek için tıkla ... yakışıklı sen benim mesajımı neden cevaplamadın?
Furkan Emekli' Alıntı: Hayırlı Akşamlar Gökhan. Genişletmek için tıkla ... yakışıklı sen benim mesajımı neden cevaplamadın?
Astrosman Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çay lütfen - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... ankarada havalar nasıl gökçen abi? - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hocam tanışalım mı?
OttomaN TigeR' Alıntı: çay lütfen - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... ankarada havalar nasıl gökçen abi? - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hocam tanışalım mı?
OttomaN TigeR Üye Astrosman' Alıntı: ankarada havalar nasıl gökçen abi? - - - Eklendi - - - hocam tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... pis bir ayaz var kardeşim ama gündüzleri iyi sayılır
Astrosman' Alıntı: ankarada havalar nasıl gökçen abi? - - - Eklendi - - - hocam tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... pis bir ayaz var kardeşim ama gündüzleri iyi sayılır
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yakışıklı sen benim mesajımı neden cevaplamadın? Genişletmek için tıkla ... Hangi mesajı abi ?
OttomaN TigeR' Alıntı: yakışıklı sen benim mesajımı neden cevaplamadın? Genişletmek için tıkla ... Hangi mesajı abi ?