uzun zamandır böyle olmuyordu burası :hmmm ayağım uğurludur :ehe
MrTech Üye Kingmortall' Alıntı: uzun zamandır böyle olmuyordu burası Genişletmek için tıkla ... ayağım uğurludur
Kingmortall' Alıntı: uzun zamandır böyle olmuyordu burası Genişletmek için tıkla ... ayağım uğurludur
somurtukk Üye MrTech' Alıntı: kurbanlık mi la o ? Var mi kafada eksik ? Genişletmek için tıkla ... ahaha
Furkan Emekli Üye Kingmortall' Alıntı: uzun zamandır böyle olmuyordu burası Genişletmek için tıkla ... Aynen ne güzel şen ShockRock.
Kingmortall' Alıntı: uzun zamandır böyle olmuyordu burası Genişletmek için tıkla ... Aynen ne güzel şen ShockRock.
Black-killing Üye Ne demiş Üstad Necip Fazıl ; Ölüden haber gelmiş diri okur anlamaz Sorsan herkes müslüman ne şükür var ne namaz.
Ne demiş Üstad Necip Fazıl ; Ölüden haber gelmiş diri okur anlamaz Sorsan herkes müslüman ne şükür var ne namaz.
haydaravısyon Üye MrTech' Alıntı: kurbanlık mi la o ? Var mi kafada eksik ? Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye Furkan Emekli' Alıntı: Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - Ne gibi ? Genişletmek için tıkla ... Yağmur Sel Kıyamet Gibi
Furkan Emekli' Alıntı: Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - Ne gibi ? Genişletmek için tıkla ... Yağmur Sel Kıyamet Gibi
Furkan Emekli Üye Espri yaptı la bu kadar kırıcı olmayın. - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Yağmur Sel Kıyamet Gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen.
Espri yaptı la bu kadar kırıcı olmayın. - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Yağmur Sel Kıyamet Gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen.
ANIL Admin somurtukk' Alıntı: bnmde derslere ağırlık vermem lazım net olayına bır dur demem lazım siz en ıyısını yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen
somurtukk' Alıntı: bnmde derslere ağırlık vermem lazım net olayına bır dur demem lazım siz en ıyısını yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen
somurtukk Üye haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ağlama tmm yazıkk - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen Genişletmek için tıkla ... tabıkı hayır üniv okuyorum :P
haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ağlama tmm yazıkk - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen Genişletmek için tıkla ... tabıkı hayır üniv okuyorum :P
MrTech Üye bende diyorum ne bu espri biri espri mi yaptı ? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abieaaa
bende diyorum ne bu espri biri espri mi yaptı ? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abieaaa
Furkan Emekli Üye Neyse hepinizin Engelliler günü kutlu olsun arkadaşlar birlikte engelleri aşmamız dileğiyle.
MrTech Üye ANIL' Alıntı: Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen Genişletmek için tıkla ... benüm liselü
ANIL' Alıntı: Dengede tutmaya çalışıyorum sadece Lise mi okuyorsun sen Genişletmek için tıkla ... benüm liselü
somurtukk Üye Black-killing' Alıntı: Sessiz olun şiir yazacağım var mı istek parça ? Genişletmek için tıkla ... bir ayrılık şiiri yaz bol acılı olsun ustaa
Black-killing' Alıntı: Sessiz olun şiir yazacağım var mı istek parça ? Genişletmek için tıkla ... bir ayrılık şiiri yaz bol acılı olsun ustaa
Kingmortall Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, haydaravısyon, BreakerZote
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, haydaravısyon, BreakerZote
haydaravısyon Üye Black-killing' Alıntı: Sessiz olun şiir yazacağım var mı istek parça ? Genişletmek için tıkla ... bana bir zombinin agızından ölmeden önceki günlerini anlatan bir şiir yaz
Black-killing' Alıntı: Sessiz olun şiir yazacağım var mı istek parça ? Genişletmek için tıkla ... bana bir zombinin agızından ölmeden önceki günlerini anlatan bir şiir yaz
somurtukk Üye Furkan Emekli' Alıntı: Neyse hepinizin Engelliler günü kutlu olsun arkadaşlar birlikte engelleri aşmamız dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... hepimiz bir engelli adayıyız aslında.. - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, haydaravısyon, BreakerZote Genişletmek için tıkla ... bnm adım neden yok
Furkan Emekli' Alıntı: Neyse hepinizin Engelliler günü kutlu olsun arkadaşlar birlikte engelleri aşmamız dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... hepimiz bir engelli adayıyız aslında.. - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, haydaravısyon, BreakerZote Genişletmek için tıkla ... bnm adım neden yok