Önceden gelen ağabey Hoş bulduk :D
jackalmami Üye Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Hoş bulduk arkadaşlar
Pondusss' Alıntı: aleyküm selam. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Hoş bulduk arkadaşlar
Furkan Emekli Üye onurca06' Alıntı: selam gececiler, ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.
Furkan Emekli Üye BreakerZote' Alıntı: Alayınız Hoşgeldiniz Teker Teker Zor Oluyor Genişletmek için tıkla ... Aynen
jackalmami Üye Sen de Allah'a emanet ol. Hayırlı geceler.. - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: s.a arkadaşlar / yavuz pb atakmı la Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin
Sen de Allah'a emanet ol. Hayırlı geceler.. - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: s.a arkadaşlar / yavuz pb atakmı la Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin
iyavuzoz Üye .Behzat Ç.' Alıntı: s.a arkadaşlar / yavuz pb atakmı la Genişletmek için tıkla ... Notpuktan giriyom La hep reddetiyom teklifini ama sen de hep geceleri oynamak istiyon
.Behzat Ç.' Alıntı: s.a arkadaşlar / yavuz pb atakmı la Genişletmek için tıkla ... Notpuktan giriyom La hep reddetiyom teklifini ama sen de hep geceleri oynamak istiyon
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Sen de Allah'a emanet ol. Hayırlı geceler.. - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ağbi - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Notpuktan giriyom La hep reddetiyom teklifini ama sen de hep geceleri oynamak istiyon Genişletmek için tıkla ... qecelerin adamıyıq aqa qündüz uyur qece yaşarıq
jackalmami' Alıntı: Sen de Allah'a emanet ol. Hayırlı geceler.. - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ağbi - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Notpuktan giriyom La hep reddetiyom teklifini ama sen de hep geceleri oynamak istiyon Genişletmek için tıkla ... qecelerin adamıyıq aqa qündüz uyur qece yaşarıq
BreakerZote Üye .Behzat Ç.' Alıntı: s.a arkadaşlar / yavuz pb atakmı la Genişletmek için tıkla ... A.s Ç Yavuz Kim
.Behzat Ç. Üye BreakerZote' Alıntı: A.s Ç Yavuz Kim Genişletmek için tıkla ... ya bitane kedi suratlı avatarı var hani
BreakerZote' Alıntı: A.s Ç Yavuz Kim Genişletmek için tıkla ... ya bitane kedi suratlı avatarı var hani
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Volkan Konak - Herkesin bir derdi var şarkısının sözlerini buraya yazar mısınız. Genişletmek için tıkla ... Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde Herkesun bir derdi var Durur içerisinde İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde
jackalmami' Alıntı: Volkan Konak - Herkesin bir derdi var şarkısının sözlerini buraya yazar mısınız. Genişletmek için tıkla ... Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde Herkesun bir derdi var Durur içerisinde İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde
BreakerZote Üye .Behzat Ç.' Alıntı: ya bitane kedi suratlı avatarı var hani Genişletmek için tıkla ... Dur Atarız Formumdayım
.Behzat Ç.' Alıntı: ya bitane kedi suratlı avatarı var hani Genişletmek için tıkla ... Dur Atarız Formumdayım