Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
hoşbulduk abiler iyiyim bea :pro2:

otostopçu

otostopçu

Üye
etkinliğe katılcanızmı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Normalde benim için hiç farketmiyor. Her yerde aynı performansla oynayabiliyorum. Sanırım dünyanın en yararlı! Futbolcusu olabilirdim :D Ama ilk tercihim forvet. Olmadı sol açık :D

cıks.. Orta saha oynamak kadar zevkli bi şey daha yok. Ben mecbur forvet oynuyorum o ayrı :(

jackalmami

jackalmami

Üye
Bi de Kasımda aşk başka diyorlar. Biz daha normalini bulamadık ki başkasını neyleyelim. Ya bırakın gidin işinize ya, duygularımızla oynuyorsunuz resmen.. :zong:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Selamun aleyküm hayırlı geceler gececi üyeler. :)

otostopçu

otostopçu

Üye

İyilik Ne Olsun Senden Naber Seyrek Görüşüyoruz Hayırdır :)

sivil admin oldum :ehe işlerim yoğun :p

öyle vallaha sınav haftası var sonrasında hemen konserler var provalar playlist oluşumu fln derken kaynıyor arada iyiyim abi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Örnek aldığın bir orta saha oyuncusu var mı ?
kişilik olarak kuşkusuz Zidane ve Iniesta. Oyuna bakarsak Iniesta Fabregas ve Pirlo. Ofansif adamım ben ama Xabi Alonso ve Scholes'un yerleri bende ayrı.

jackalmami

jackalmami

Üye

cıks.. Orta saha oynamak kadar zevkli bi şey daha yok. Ben mecbur forvet oynuyorum o ayrı :(

Ben de seviyorum ama fazla koşmamak için mecburen forvete geçiyorum. E birde pancar motoru gibi çalışınca, zevkli de olmuyor değil. Kesinlikle fazla koşmam, koşamam. Dalaklarım şişiyor sigaradan. Bazen dinlenmek için kaleye geçerim, onda da yalvarırlar çık diye. Gol atamazlar bu seferde :smartass:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

sivil admin oldum :ehe işlerim yoğun :p

öyle vallaha sınav haftası var sonrasında hemen konserler var provalar playlist oluşumu fln derken kaynıyor arada iyiyim abi

Sivil İstihbarat :hmmm + Ödev + Dj Maşallah Orhan Baya Yoğunmuşsun Başarılar... :D

Üst Alt