Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Black-killing

Black-killing

Üye

önemli olan katılmaktı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :zong:

Ben de 20 yaşındayım. Allah kısmet ederse 3-4 haftaya kalmaz askere gidiyorum :)

Hayırlı tezkereler kardeşim Allah yolunu açık etsin Gittiğin gibi sapsağlam dönersin inşallah .

- - - Eklendi - - -

Ben de 20 yaşındayım. Allah kısmet ederse 3-4 haftaya kalmaz askere gidiyorum :)

Hayırlı tezkereler kardeşim Allah yolunu açık etsin Gittiğin gibi sapsağlam dönersin inşallah .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse Bende Çıkıyorum Kendinize İyi Bakın Görüşmek Dileğiyle İyi Günler :bye:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

Ama yeni gelmişsin ve buradaki hemen hemen bütün işleyiş sisteminden haberdarsın. Hepsinin büyük yazılmasının yasak olduğunu da biliyorsun. Yarışma bile düzenliyordun geçen neredeyse ? Kimseyle uyum sorunu yaşamadın, burayı beğendiğine dair hiç kelam etmedin vs. Vs. Bırakta fake olduğunu anlayalım :gul:

:gul: o fakellk değil üye olurken forum kurallarını okumanın güzelliği :) çoğu kişi okumamıştır hala :)

paradox07

paradox07

Üye
Tamam öğrendim yazmışsın muhammed :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Yatin uyuyun... :D

CABBAR

CABBAR

Üye

Cidden o kadar Az mı kaldı Muhammed ? La numaramı bi kağıda yazıp götürmez ve askerde aramazsan dönüşte gösteririm ben sana

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse Bende Çıkıyorum Kendinize İyi Bakın Görüşmek Dileğiyle İyi Günler. :bye:

cukuleaks

Üye

Bana da hep oluyor böyle :zzz:

Kendine iyi davran hayırlı geceler :bye2:

O değilde bayramda bitti be..

aynen be abi :züü: Keşke daha uzun sürseydi :züü: Ben bu mebin azını yüzünğü kırayım. 9 gün tatil yapmadılar :angry:

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu tür dualara amin dememekle birlikte sadece hayırlısı diyorum. Eğer hayırlısı dönememekse benim için daha iyi olur :)

paradox07

paradox07

Üye
Hayırlı tezkereler muhammed :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Mehmet sığınaktan çık :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Cidden o kadar Az mı kaldı Muhammed ? La numaramı bi kağıda yazıp götürmez ve askerde aramazsan dönüşte gösteririm ben sana

Bütün numaraları yazabileceğim kağıdı nereden bulacağımı hiçbiriniz söylemiyonuz ama :( şaka maka çok numara var la. Hangi birini arayacağım ben :hmmm

Bu seni aramamak için bir bahane değil yanlış anlama :gul:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

Ama yeni gelmişsin ve buradaki hemen hemen bütün işleyiş sisteminden haberdarsın. Hepsinin büyük yazılmasının yasak olduğunu da biliyorsun. Yarışma bile düzenliyordun geçen neredeyse ? Kimseyle uyum sorunu yaşamadın, burayı beğendiğine dair hiç kelam etmedin vs. Vs. Bırakta fake olduğunu anlayalım :gul:

:gul: o fakellk değil üye olurken forum kurallarını okumanın güzelliği :) çoğu kişi okumamıştır hala :) :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Sağolasın Hüseyin :)

CABBAR

CABBAR

Üye

Bütün numaraları yazabileceğim kağıdı nereden bulacağımı hiçbiriniz söylemiyonuz ama :( şaka maka çok numara var la. Hangi birini arayacağım ben :hmmm

Bu seni aramamak için bir bahane değil yanlış anlama :gul:

Ben gösteririm sana :sopa: :sopa: yarın akşam arıyorum müsait olursan konuşalım Fatih'te arayacaktı beni (MasteLaa)

Üst Alt