Valdes kötü değil ki şansiz sadece :D
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: oluyor da seninki aşırıysa ve seviyorsan git konuş bence Genişletmek için tıkla ... Evet bence de konuşmalıyım artık. Ben konuşmaya gidiyorum iyi geceler
jackalmami' Alıntı: oluyor da seninki aşırıysa ve seviyorsan git konuş bence Genişletmek için tıkla ... Evet bence de konuşmalıyım artık. Ben konuşmaya gidiyorum iyi geceler
ismail Üye rabbace' Alıntı: Ekran parlaklığı en düşükte ama gözlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Belli bi zaman sonra gözün ona alişiyo ve ondada yorulmaya başliyo Ama teli biraz uzakta tut en iyisi
rabbace' Alıntı: Ekran parlaklığı en düşükte ama gözlerim acıyor Genişletmek için tıkla ... Belli bi zaman sonra gözün ona alişiyo ve ondada yorulmaya başliyo Ama teli biraz uzakta tut en iyisi
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ben opera kullanıyorum Ama UC browser'da gece modu var Genişletmek için tıkla ... Öyleyse Uc kullanayım Ben
Furkan Emekli' Alıntı: Ben opera kullanıyorum Ama UC browser'da gece modu var Genişletmek için tıkla ... Öyleyse Uc kullanayım Ben
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Bu operada çoğu zaman smile'ları göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Aaa ayip yaw Hem beleşe giriyon hemde 42851351357535 tane eksik buluyon Ben operayi seviyom
jackalmami' Alıntı: Bu operada çoğu zaman smile'ları göstermiyor Genişletmek için tıkla ... Aaa ayip yaw Hem beleşe giriyon hemde 42851351357535 tane eksik buluyon Ben operayi seviyom
Furkan Emekli Üye Ya o değil de bu opera hep Sapıtıyor kafasına göre millete arkadaşlık teklifi gönderiyor beğeniyor hepsi böyle opera'nın . - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Öyleyse Uc kullanayım Ben Genişletmek için tıkla ... Vereyim mi link ?
Ya o değil de bu opera hep Sapıtıyor kafasına göre millete arkadaşlık teklifi gönderiyor beğeniyor hepsi böyle opera'nın . - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Öyleyse Uc kullanayım Ben Genişletmek için tıkla ... Vereyim mi link ?
jackalmami Üye İsmail' Alıntı: Aaa ayip yaw Hem beleşe giriyon hemde 42851351357535 tane eksik buluyon Ben operayi seviyom Genişletmek için tıkla ... pınar'dan mı kaptın bu taktiği.
İsmail' Alıntı: Aaa ayip yaw Hem beleşe giriyon hemde 42851351357535 tane eksik buluyon Ben operayi seviyom Genişletmek için tıkla ... pınar'dan mı kaptın bu taktiği.
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ya o değil de bu opera hep Sapıtıyor kafasına göre millete arkadaşlık teklifi gönderiyor beğeniyor hepsi böyle opera'nın . - - - Eklendi - - - Vereyim mi link ? Genişletmek için tıkla ... Yok uğraşma şimdi bulurum ben
Furkan Emekli' Alıntı: Ya o değil de bu opera hep Sapıtıyor kafasına göre millete arkadaşlık teklifi gönderiyor beğeniyor hepsi böyle opera'nın . - - - Eklendi - - - Vereyim mi link ? Genişletmek için tıkla ... Yok uğraşma şimdi bulurum ben
ismail Üye jackalmami' Alıntı: pınar'dan mı kaptın bu taktiği. Genişletmek için tıkla ... Taktiklerim kendime hastir
jackalmami' Alıntı: pınar'dan mı kaptın bu taktiği. Genişletmek için tıkla ... Taktiklerim kendime hastir
jackalmami Üye İsmail' Alıntı: Taktiklerim kendime hastir Genişletmek için tıkla ... Hastır et boşver
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yok ya ne uğraşması bekle. Genişletmek için tıkla ... Hadi bekliyorum çok merak ediyorum saat 03.59'dan sonra telefon gerçekten 03.00 mı olacak
Furkan Emekli' Alıntı: Yok ya ne uğraşması bekle. Genişletmek için tıkla ... Hadi bekliyorum çok merak ediyorum saat 03.59'dan sonra telefon gerçekten 03.00 mı olacak
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Hastır et boşver Genişletmek için tıkla ... Ettim gitti - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: O değilde bu konuda bile 1 saat fazladan kalabileceğiz Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Hastır et boşver Genişletmek için tıkla ... Ettim gitti - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: O değilde bu konuda bile 1 saat fazladan kalabileceğiz Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye rabbace' Alıntı: Hadi bekliyorum çok merak ediyorum saat 03.59'dan sonra telefon gerçekten 03.00 mı olacak Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rabbace' Alıntı: Hadi bekliyorum çok merak ediyorum saat 03.59'dan sonra telefon gerçekten 03.00 mı olacak Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sanki o bilmiyor, tıklayıp indereceğini
Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sanki o bilmiyor, tıklayıp indereceğini