Selam almak yok ha :gun1:
ismail Üye tinasoft' Alıntı: Gel karpuz kesek o zaman Genişletmek için tıkla ... Keselim bak o iyi gider
VKUCUKSAHİN Üye İsmail' Alıntı: Keselim bak o iyi gider Genişletmek için tıkla ... İsanbul B.çekmece gel
DreaMagiC Üye burakkk97' Alıntı: Allah yardımcısı olsun ne diyelim Genişletmek için tıkla ... Sadece dua edin onun için hastalığının önemi yok kardeşlerim...
burakkk97' Alıntı: Allah yardımcısı olsun ne diyelim Genişletmek için tıkla ... Sadece dua edin onun için hastalığının önemi yok kardeşlerim...
ismail Üye MrTech' Alıntı: ye ic izle Genişletmek için tıkla ... Öyle yapcam ama Tabi amasida var bu işin - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: İsanbul B.çekmece gel Genişletmek için tıkla ... Ya 24 kasimda aksilik olmazsa arkadaşimin yanina gelcem o zaman uğrayim olur mu?
MrTech' Alıntı: ye ic izle Genişletmek için tıkla ... Öyle yapcam ama Tabi amasida var bu işin - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: İsanbul B.çekmece gel Genişletmek için tıkla ... Ya 24 kasimda aksilik olmazsa arkadaşimin yanina gelcem o zaman uğrayim olur mu?
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: aleykum selam abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Görmemişim ısmail hayırdır hasta falan mısın ön sayfalara bakamadım.
İsmail' Alıntı: aleykum selam abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Görmemişim ısmail hayırdır hasta falan mısın ön sayfalara bakamadım.
burakkk97 Üye DreaMagiC' Alıntı: Sadece dua edin onun için hastalığının önemi yok kardeşlerim... Genişletmek için tıkla ... tabiki önemli olan dua bizimki gereksiz bi merak işte
DreaMagiC' Alıntı: Sadece dua edin onun için hastalığının önemi yok kardeşlerim... Genişletmek için tıkla ... tabiki önemli olan dua bizimki gereksiz bi merak işte
ismail Üye rabbace' Alıntı: Görmemişim ısmail hayırdır hasta falan mısın ön sayfalara bakamadım. Genişletmek için tıkla ... Yok yaw top oynarken bileği burktum Şişti biraz doktorda yüksekte tut dedi fazla basma dedi
rabbace' Alıntı: Görmemişim ısmail hayırdır hasta falan mısın ön sayfalara bakamadım. Genişletmek için tıkla ... Yok yaw top oynarken bileği burktum Şişti biraz doktorda yüksekte tut dedi fazla basma dedi
VKUCUKSAHİN Üye İsmail' Alıntı: Ya 24 kasimda aksilik olmazsa arkadaşimin yanina gelcem o zaman uğrayim olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olabilir ndn olmasın
İsmail' Alıntı: Ya 24 kasimda aksilik olmazsa arkadaşimin yanina gelcem o zaman uğrayim olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olabilir ndn olmasın
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Yok yaw top oynarken bileği burktum Şişti biraz doktorda yüksekte tut dedi fazla basma dedi Genişletmek için tıkla ... Sen kaleye geçmiyor muydun orada burkmak zor olsa gerek. Şaka bi yana geçmiş olsun Ismailim
İsmail' Alıntı: Yok yaw top oynarken bileği burktum Şişti biraz doktorda yüksekte tut dedi fazla basma dedi Genişletmek için tıkla ... Sen kaleye geçmiyor muydun orada burkmak zor olsa gerek. Şaka bi yana geçmiş olsun Ismailim