salam
MrCommanDTr Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: abi süleyman ne kadar çok çalışıyorsa o kadar çok çalışmıyorum öyle diyim Genişletmek için tıkla ... Süleyman ne kadar kazanırsa sen o kadar kaybetcen ama ciğerim - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: salam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
doctorrr' Alıntı: abi süleyman ne kadar çok çalışıyorsa o kadar çok çalışmıyorum öyle diyim Genişletmek için tıkla ... Süleyman ne kadar kazanırsa sen o kadar kaybetcen ama ciğerim - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: salam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: Süleyman ne kadar kazanırsa sen o kadar kaybetcen ama ciğerim Genişletmek için tıkla ... hallederiz a.ş
MrCommanDTr' Alıntı: Süleyman ne kadar kazanırsa sen o kadar kaybetcen ama ciğerim Genişletmek için tıkla ... hallederiz a.ş
otostopçu Üye Türe' Alıntı: Daha YGS bitirecem sözde Genişletmek için tıkla ... 1 kereden bişey olmaz
Türe Üye otostopçu' Alıntı: 1 kereden bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Ney 15 tatilde inş. o da
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Muhammed Sen geldiğine göre buraları sana emanet edip ben gidebilirim - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: hallederiz a.ş Genişletmek için tıkla ... ltd şti - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: hoşbulmuşuz dostlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim seni sormalı?
jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Muhammed Sen geldiğine göre buraları sana emanet edip ben gidebilirim - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: hallederiz a.ş Genişletmek için tıkla ... ltd şti - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: hoşbulmuşuz dostlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim seni sormalı?
otostopçu Üye iyilik kardeşim geçiniyoruz yarın zor olcak güray küçük - karmaşık sayılar fasikülü bitirmem lazım - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Fazla kalmayabilirim ama ben, belli olmaz. Pek iyi olduğum söylenemez.. Genişletmek için tıkla ... whhhhyyyy
iyilik kardeşim geçiniyoruz yarın zor olcak güray küçük - karmaşık sayılar fasikülü bitirmem lazım - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Fazla kalmayabilirim ama ben, belli olmaz. Pek iyi olduğum söylenemez.. Genişletmek için tıkla ... whhhhyyyy
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Fazla kalmayabilirim ama ben, belli olmaz. Pek iyi olduğum söylenemez.. Genişletmek için tıkla ... moralin bana bozuksa ben fikirlerimi açığa vurmaktan öte gitmedim...
jackalmami' Alıntı: Fazla kalmayabilirim ama ben, belli olmaz. Pek iyi olduğum söylenemez.. Genişletmek için tıkla ... moralin bana bozuksa ben fikirlerimi açığa vurmaktan öte gitmedim...
jackalmami Üye Yok la sana niye bozuldun. Ben senin iyiliğin için dedim onları. Cengiz abi ya.. Pırlanta gibi adamdı
Yok la sana niye bozuldun. Ben senin iyiliğin için dedim onları. Cengiz abi ya.. Pırlanta gibi adamdı
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Yok la sana niye bozuldun. Ben senin iyiliğin için dedim onları. Cengiz abi ya.. Pırlanta gibi adamdı Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi demek istediklerini anladım
jackalmami' Alıntı: Yok la sana niye bozuldun. Ben senin iyiliğin için dedim onları. Cengiz abi ya.. Pırlanta gibi adamdı Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi demek istediklerini anladım