Cümleten hayırlı geceler :) Hayırlı gecelr hoş geldin kardeşim :tebessüm:
VKUCUKSAHİN Üye Dandanakan92' Alıntı: Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı gecelr hoş geldin kardeşim
Dandanakan92' Alıntı: Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı gecelr hoş geldin kardeşim
otostopçu Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah. Elimden geldiğince, gücümün yettiğince dostlarımlayım, İnşallah. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim, Ototstopçu Bey. Siz nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz bayram yapıyoruz
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah. Elimden geldiğince, gücümün yettiğince dostlarımlayım, İnşallah. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim, Ototstopçu Bey. Siz nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz bayram yapıyoruz
Dandanakan92 Üye tinasoft' Alıntı: Hayırlı gecelr hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: Bu saatlerde bazen edebiyat pırtar, bazen saçmalar, bazen de resmi olurum dj. Yani geceleri kaybediyorum nedense kendimi. Mazur gör Genişletmek için tıkla ... 4340 merkez olay var acil ekip
jackalmami' Alıntı: Bu saatlerde bazen edebiyat pırtar, bazen saçmalar, bazen de resmi olurum dj. Yani geceleri kaybediyorum nedense kendimi. Mazur gör Genişletmek için tıkla ... 4340 merkez olay var acil ekip
jackalmami Üye Eee abi bahset bakalım biraz kendinden. Daha yakından tanıyalım birbirimizi. İş, güç ne durumda? Okur musun ? Yalnız mı yaşıyorsun ?
Eee abi bahset bakalım biraz kendinden. Daha yakından tanıyalım birbirimizi. İş, güç ne durumda? Okur musun ? Yalnız mı yaşıyorsun ?
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abi. Annemle Orhan Gencebay'ın albümünden şarkılar dinliyoruz Sen nasılsın abim? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim Paşam. Ben de daldım bu gece klasiklere.
tinasoft' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abi. Annemle Orhan Gencebay'ın albümünden şarkılar dinliyoruz Sen nasılsın abim? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim Paşam. Ben de daldım bu gece klasiklere.
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Çok şükür iyiyim Paşam. Ben de daldım bu gece klasiklere. Genişletmek için tıkla ... iyi oluyo abi hep yabancı dinlemek olmaz Biraz özümüze dönelim
Anafor.CK' Alıntı: Çok şükür iyiyim Paşam. Ben de daldım bu gece klasiklere. Genişletmek için tıkla ... iyi oluyo abi hep yabancı dinlemek olmaz Biraz özümüze dönelim
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: Ben yabancı sevmiim Rus olursa düşünürüm Şaka şaka onları da hiç sevmem Genişletmek için tıkla ... Ruslardan sadec Nyusha'nın Vishe şarkısını seviyorum
jackalmami' Alıntı: Ben yabancı sevmiim Rus olursa düşünürüm Şaka şaka onları da hiç sevmem Genişletmek için tıkla ... Ruslardan sadec Nyusha'nın Vishe şarkısını seviyorum