Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Şu İstanbul var ya Şu İstanbul. Neyse.. Gelinde görürsün :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

dünyan değişir burada emin ol kardeşim :)
Şehri biliyorum hemen hemen Bursa,İzmir,Ankara tutturursam yabancılık çekmem de İstanbul'da çok insan var ve doğru insanı bulmak Maraş'tan daha zor abim ve bu da çok önemli benim için :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şu İstanbul var ya Şu İstanbul. Neyse.. Gelinde görürsün :)

aslında güzel de içinde O nu güzel yapan şeyler olduğunda sadece yoksa çekilmez burası.

- - - Eklendi - - -

Şehri biliyorum hemen hemen Bursa,İzmir,Ankara tutturursam yabancılık çekmem de İstanbul'da çok insan var ve doğru insanı bulmak Maraş'tan daha zor abim ve bu da çok önemli benim için :)

kardeşim istanbul yanlış insanlar şehri malesef :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ulan sivrisinek sana çektiğim kalayları bi anlasan bütün aşireti toplar beni sıtma edene kadar abanırsınız...

MasteLaa

MasteLaa

Üye

aslında güzel de içinde O nu güzel yapan şeyler olduğunda sadece yoksa çekilmez burası.

- - - Eklendi - - -

kardeşim istanbul yanlış insanlar şehri malesef :)
Doğruyu bulursak çok güzel olur bence abim.Ben şimdiden yüzünüzü görmeden bulduysam ne şanslıyım demek ki :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bir şey geldi aklıma acaba o mu diye de değilmiş abim :ehe Senin kadar ince düşünemiyorum :ehe

:bigstar: Yılların tecrübesi tabi :p

- - - Eklendi - - -

Bizde o da yok :D

Bayramdan sonra 603 alıcam inşallah

inşallah kardeşim.

- - - Eklendi - - -

ulan sivrisinek sana çektiğim kalayları bi anlasan bütün aşireti toplar beni sıtma edene kadar abanırsınız...

:gun1:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Doğruyu bulursak çok güzel olur bence abim.Ben şimdiden yüzünüzü görmeden bulduysam ne şanslıyım demek ki :)

Öyle kardeşim dediğim gibi içinde onu güzelleştirecek birşey olmadıktan sonra,saraylar zindan,denizler çöl olur adama ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
the system has failed...seeeniii yeeeniiiceeem iiiistaaanbuuul!! Bu türkiyedeki ilk protest harekettir :sirit:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
Selamun aleyküm :bye2:

Üst Alt