çigdemcım sende halıte dede de :D :D
haltie Üye yasminoz' Alıntı: sen teyze diyebilirsinnn... Genişletmek için tıkla ... tamam yasminöz teyze istersen abla derim
yasminoz' Alıntı: sen teyze diyebilirsinnn... Genişletmek için tıkla ... tamam yasminöz teyze istersen abla derim
Yasminozz Üye ΛKƧİ;2395432' Alıntı: çigdemcım sende halıte dede de Genişletmek için tıkla ... yok cnm ufaklık demeyi tercih ederim... haltie' Alıntı: tamam yasminöz teyze istersen abla derim Genişletmek için tıkla ... farketmez içinden nasıl geliyosa...
ΛKƧİ;2395432' Alıntı: çigdemcım sende halıte dede de Genişletmek için tıkla ... yok cnm ufaklık demeyi tercih ederim... haltie' Alıntı: tamam yasminöz teyze istersen abla derim Genişletmek için tıkla ... farketmez içinden nasıl geliyosa...
haltie Üye ΛKƧİ;2395432' Alıntı: çigdemcım sende halıte dede de Genişletmek için tıkla ... vay be satışa bak yasminoz' Alıntı: yok cnm ufaklık demeyi tercih ederim... farketmez içinden nasıl geliyosa... Genişletmek için tıkla ... ufaklık mı yok yasminöz iyi
ΛKƧİ;2395432' Alıntı: çigdemcım sende halıte dede de Genişletmek için tıkla ... vay be satışa bak yasminoz' Alıntı: yok cnm ufaklık demeyi tercih ederim... farketmez içinden nasıl geliyosa... Genişletmek için tıkla ... ufaklık mı yok yasminöz iyi
Yasminozz Üye aynaya bak tanırsın... neyse ben yatıyorum artık...hadi görüşürüz ufaklık...ii geceler...
haltie Üye ΛKƧİ;2395483' Alıntı: satısmı oda ne bu arada neden ö Genişletmek için tıkla ... yasminöz normalde o yasminoz yazmış o yüzden düzeltsin diye. hemen satış ydik vay bee
ΛKƧİ;2395483' Alıntı: satısmı oda ne bu arada neden ö Genişletmek için tıkla ... yasminöz normalde o yasminoz yazmış o yüzden düzeltsin diye. hemen satış ydik vay bee
haltie Üye gördük sahra bakıp durma gelsene ya bu arada recep ivediğe baktım biraz ilk sahneye koptum
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: aynaya bak tanırsın... neyse ben yatıyorum artık...hadi görüşürüz ufaklık...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Yasminoz deyzeeee
yasminoz' Alıntı: aynaya bak tanırsın... neyse ben yatıyorum artık...hadi görüşürüz ufaklık...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Yasminoz deyzeeee