Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
:nargile:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
BİN Kişinin ON Kişiyi Öldürmesi Trajedidir, Fakat ON Kişinin BİN Kişiyi Öldürmesi İse Stratejidir..

Bu Stalin'in sözü değil miydi?.. Bildiğim kadarıyla "a single death is a tragedy, a million deaths is a statistic" (tek bir kişinin ölümü trajedi , milyonlarca kişinin ölümü ise istatistiktir) şiklindeydi aslı...

Yoksa sadece benzettim mi?..
Benzetmiş olabilirsin yada değiştirilmiş olabilir, aslına bakarsan pek bir bilgim yok... Sadece anlamca hoşnut bulduğum için burada duruyor! Üstüne araştırma yapmayıda hiç düşünmedim, gelip geçici bir şey çünkü... Yarın gelir başka bir anlamca hoşuma giden söz bulurum onu koyarım imzama, bu kadar basittir benim için!

mservank

mservank

Üye
Herkes niye sustu??:pro:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hiç keyfim yok bugün :(
Keşke hiç uyanmasaydım dediğim bir gün oldu :/

Yasminozz

Yasminozz

Üye
niye ki ??

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hiç beklemediğim bir haber aldım...
Gececiler heralde bilgisayar başında uyuya kaldılar? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bugün...

--------------- Ekleme ---------------

Gidiyorum bende! Bilgisayarda bir işe yaramadı.. :(
İyi geceler, tatlı rüyalar bilgisayar başında uyuyan maxiciler :P:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sıkma canını yaa olur öyle arada...demek kolay tabii bize ama sen yine de gerçekten sıkma canını... ;) :)

Nazy

Nazy

Üye
buraya sadece gecemi mesaj atabiliyoruz

Nazy

Nazy

Üye
yok yok gündüzde atıla biliyormuş tamam:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benzetmiş olabilirsin yada değiştirilmiş olabilir, aslına bakarsan pek bir bilgim yok... Sadece anlamca hoşnut bulduğum için burada duruyor! Üstüne araştırma yapmayıda hiç düşünmedim, gelip geçici bir şey çünkü... Yarın gelir başka bir anlamca hoşuma giden söz bulurum onu koyarım imzama, bu kadar basittir benim için!

Peki peki kızma :) merak ettim sadece :)
Bu arada evet, gündüz de atılabiliyormuş... Çok garip... Ben gece geldiğinde aktifleşiyor falan zannediyordum :allalla:

Nazy

Nazy

Üye
:) bu gece herkes olsun burda
hatta hızımızı alamayıp praetor282 arkadaşımızın dediği gibi
msn görüşmeleri okey turnuvaları falan düzenleriz
bugün cuma yarın tatilll:biggrin:

Salihyet

Salihyet

Üye
varım ;) her zmnki gibi :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İlk mesajı Ali yazdı. Lakin yukardaki kural gereği kazanan mservank oluyor. Tebrikler. 24 saat içerisinde 15 kontör hattına gönderilece mservank :oke:
Yarışmayı kazanan servan'a 2 gün gecikmeli olarak gönderilmesi sebebiyle 15 kontör faiziyle birlikte 20 kontör olarak mservank'nın hattına gönderilmiştir :cool

mservank

mservank

Üye
Tekrar teşekkür ederim.:)

mservank

mservank

Üye
Gece yaklaşıyor.:pro:

kurt bey

kurt bey

Üye
slm gençlik :)

mservank

mservank

Üye
Selam.:)

Salihyet

Salihyet

Üye
gece varmısınız ? yokmusunuz ? :ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
ben kaçtım, herkese iyi geceler. kalın sağlıcakla, ben yokken yaramazlık yapmayın buralarda.:bangin:

Üst Alt