senin acilen mozart'ın mezarını kazman lazım :ehe niye ki ne :hmmm
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: senin acilen mozart'ın mezarını kazman lazım Genişletmek için tıkla ... niye ki ne
jackalmami' Alıntı: senin acilen mozart'ın mezarını kazman lazım Genişletmek için tıkla ... niye ki ne
Bluetoooth Üye 15097' Alıntı: Uvey evlat gibi mi yapayim yani Genişletmek için tıkla ... bak ben nasıl atladım
15097 Üye jackalmami' Alıntı: Bu hayatta yırtık olmadığın sürece bir şey elde edemezsin. Genişletmek için tıkla ... Yirtik derken
jackalmami' Alıntı: Bu hayatta yırtık olmadığın sürece bir şey elde edemezsin. Genişletmek için tıkla ... Yirtik derken
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: niye ki ne Genişletmek için tıkla ... senfoni dersleri alırsın ondan fena mı olur
crazy_oruc' Alıntı: niye ki ne Genişletmek için tıkla ... senfoni dersleri alırsın ondan fena mı olur
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: Bu hayatta yırtık olmadığın sürece bir şey elde edemezsin. Genişletmek için tıkla ... Furkan burada 8000 mesajı nasıl yazdı sanıyorsun abim
jackalmami' Alıntı: Bu hayatta yırtık olmadığın sürece bir şey elde edemezsin. Genişletmek için tıkla ... Furkan burada 8000 mesajı nasıl yazdı sanıyorsun abim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Hay Allah'ım öldüm gülmekten Genişletmek için tıkla ... büyüğümüzdür yani dediğini yapmamız lazım
MasteLaa' Alıntı: Hay Allah'ım öldüm gülmekten Genişletmek için tıkla ... büyüğümüzdür yani dediğini yapmamız lazım
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: o hep düşünür o çok farklıdır Genişletmek için tıkla ... peki sen niye düşünüyorsun
MasteLaa' Alıntı: o hep düşünür o çok farklıdır Genişletmek için tıkla ... peki sen niye düşünüyorsun
codblackops2 Üye crazy_oruc' Alıntı: bu düşüncenin altından ne çıkacak çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye Bluetoooth' Alıntı: bak ben nasıl atladım Genişletmek için tıkla ... Baliklama? - - - Eklendi - - - Bluetoooth' Alıntı: bak ben nasıl atladım Genişletmek için tıkla ... Baliklama?
Bluetoooth' Alıntı: bak ben nasıl atladım Genişletmek için tıkla ... Baliklama? - - - Eklendi - - - Bluetoooth' Alıntı: bak ben nasıl atladım Genişletmek için tıkla ... Baliklama?
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Yirtik derken Genişletmek için tıkla ... Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı
15097' Alıntı: Yirtik derken Genişletmek için tıkla ... Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: senfoni dersleri alırsın ondan fena mı olur Genişletmek için tıkla ... peki o niye ki ne
jackalmami' Alıntı: senfoni dersleri alırsın ondan fena mı olur Genişletmek için tıkla ... peki o niye ki ne
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: büyüğümüzdür yani dediğini yapmamız lazım Genişletmek için tıkla ... Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im crazy_oruc' Alıntı: peki sen niye düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum
codblackops2' Alıntı: büyüğümüzdür yani dediğini yapmamız lazım Genişletmek için tıkla ... Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im crazy_oruc' Alıntı: peki sen niye düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: peki o niye ki ne Genişletmek için tıkla ... Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a)
crazy_oruc' Alıntı: peki o niye ki ne Genişletmek için tıkla ... Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a)
15097 Üye jackalmami' Alıntı: Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı Genişletmek için tıkla ... Is hayatina atildigimda unutmazsam duyarim o lafi
jackalmami' Alıntı: Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı Genişletmek için tıkla ... Is hayatina atildigimda unutmazsam duyarim o lafi
crazy_oruc Üye 15097' Alıntı: Furkan kim Genişletmek için tıkla ... pondusss galiba - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... anladım
15097' Alıntı: Furkan kim Genişletmek için tıkla ... pondusss galiba - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... anladım