Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
eyvallah fatihim nasılsın iyimisin kuzum :))
sağol tarık abi şükür bugunde ölmedik yaşıyoruz işte :) sen nasılsın neler yapıyorsun bu arada benim ufaklık büyüdü :D

jackalmami

jackalmami

Üye
:hmmm

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
hoşbulduk hocam nasılsın:)

jackalmami

jackalmami

Üye
ufaklık büyüdü mü :ehe içi fesat olanlar dökülür şimdi :d:

jackalmami

jackalmami

Üye
akıl karı değil derken o zamanlar için birebir fatih. Ayrı bir eğlence ama şimdi uymuyor bize

otostopçu

otostopçu

Üye
beyler annemle barıştık telefona şifre koydum oda benim telde okey oynar 7/24 dayanamadı :ehe

I WON

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sağol tarık abi şükür bugunde ölmedik yaşıyoruz işte :) sen nasılsın neler yapıyorsun bu arada benim ufaklık büyüdü :D
İyiyim teşekkürler Emre :tebessüm: Ufaklık mı :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
töbe ya :sarıl:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Inşallah görmek nasip olur kardeşim bende iyiyim bildiğin gibi aynı Pazartesi dönüyorum Bandırmaya bakalım çok işim var. Sen neler yaptın ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
evet fatihim :D

- - - Eklendi - - -

Inşallah görmek nasip olur kardeşim bende iyiyim bildiğin gibi aynı Pazartesi dönüyorum Bandırmaya bakalım çok işim var. Sen neler yaptın ?
memlekette takıldım karı kız peşinde koştum bi yandanda manitayı idare ettim işte geleli 1 hafta oluyor eve kartonpiyer kaplatıyoruz babam bmw 520i dizel aldı hımm başka gelmiyor aklıma he birde ufaklık kolum kadar oldu :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
içiniz fesat olum :D

Üst Alt