Bırak bu işleri son.kral :) nickte asortik :P:
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: hamdolsun ömerim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın
DreaMagiC Üye ynsemrekose' Alıntı: fatih olucaktı burda bide süleyman... Genişletmek için tıkla ... Aynen ikisi de olsaydı Muhammed daha forumda barınamazdı
ynsemrekose' Alıntı: fatih olucaktı burda bide süleyman... Genişletmek için tıkla ... Aynen ikisi de olsaydı Muhammed daha forumda barınamazdı
codblackops2 Üye Anafor.CK' Alıntı: Tarık'ıma mı sataşıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla ... naber abi
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Aynen ikisi de olsaydı Muhammed daha forumda barınamazdı Genişletmek için tıkla ... bi süleyman yeter ona
DreaMagiC' Alıntı: Aynen ikisi de olsaydı Muhammed daha forumda barınamazdı Genişletmek için tıkla ... bi süleyman yeter ona
codblackops2 Üye murat abiyi felan görünce daldım ama cevap vermıyorlar - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ömer böyle devam eder he Genişletmek için tıkla ... ee daha daha nasılsın
murat abiyi felan görünce daldım ama cevap vermıyorlar - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ömer böyle devam eder he Genişletmek için tıkla ... ee daha daha nasılsın
DreaMagiC Üye Anafor.CK' Alıntı: Tarık'ıma mı sataşıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla ... Yok abim sen rahat ol Bana bu formundan zarar gelmez gelse bile sizin gibi abilerim kardeşlerim var yetersiniz bana
Anafor.CK' Alıntı: Tarık'ıma mı sataşıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla ... Yok abim sen rahat ol Bana bu formundan zarar gelmez gelse bile sizin gibi abilerim kardeşlerim var yetersiniz bana
doctorrr Üye codblackops2' Alıntı: murat abiyi felan görünce daldım ama cevap vermıyorlar - - - Eklendi - - - ee daha daha nasılsın Genişletmek için tıkla ... neeemiş
codblackops2' Alıntı: murat abiyi felan görünce daldım ama cevap vermıyorlar - - - Eklendi - - - ee daha daha nasılsın Genişletmek için tıkla ... neeemiş
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: hayır bide varya hiç slipknot dinlemedim soad bi ara dinlerdim bıraktım sonra işte slayer megadeth rammstein deathstars...ara sıra cradle of filth Genişletmek için tıkla ... Seether iyi gitar vokal tırmalamıyor. Bende pek metal dinlemem ama Slipknot dinledim.
ynsemrekose' Alıntı: hayır bide varya hiç slipknot dinlemedim soad bi ara dinlerdim bıraktım sonra işte slayer megadeth rammstein deathstars...ara sıra cradle of filth Genişletmek için tıkla ... Seether iyi gitar vokal tırmalamıyor. Bende pek metal dinlemem ama Slipknot dinledim.
DreaMagiC Üye jackalmami' Alıntı: demek tehdit ediyorsun yine. öyle mi tarık Genişletmek için tıkla ... Yine mi aynı saniye
jackalmami' Alıntı: demek tehdit ediyorsun yine. öyle mi tarık Genişletmek için tıkla ... Yine mi aynı saniye
codblackops2 Üye Hesaplarıma göre 2 hafta önce albay olmam gerekiyordu ama bu konunun sessizliği beni de etkiledi
ANIL Admin codblackops2' Alıntı: Ha beğeni sayısını mı diyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen ikimizinde 444
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: naber abi Genişletmek için tıkla ... Ooo canımın içi, ciğerim benim Nasılsın güzel Kardeşim, çok şükür ben iyiyim.
codblackops2' Alıntı: naber abi Genişletmek için tıkla ... Ooo canımın içi, ciğerim benim Nasılsın güzel Kardeşim, çok şükür ben iyiyim.