şeref abi murat abi hoşgeldiniz :D
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum nerde bu arada bu gece gelmedi Genişletmek için tıkla ... dershanesi var adamın meşgul
MasteLaa' Alıntı: Kuzum nerde bu arada bu gece gelmedi Genişletmek için tıkla ... dershanesi var adamın meşgul
FirstPioneer Üye ynsemrekose' Alıntı: senin o bıyıkların varya çeksin kopsun emi iiiiirdal Genişletmek için tıkla ... O nasıl söz öyle ismail abi
ynsemrekose' Alıntı: senin o bıyıkların varya çeksin kopsun emi iiiiirdal Genişletmek için tıkla ... O nasıl söz öyle ismail abi
Amaru Shady Üye cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Şeref abi hoşgeldin
cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Şeref abi hoşgeldin
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abim naber
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Gönlünüz ferah, geceniz bereketli olsun inşallah.
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: dershanesi var adamın meşgul Genişletmek için tıkla ... Murat abimi demiştim o benim kuzum
otostopçu' Alıntı: dershanesi var adamın meşgul Genişletmek için tıkla ... Murat abimi demiştim o benim kuzum
FirstPioneer Üye Vatron' Alıntı: Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Gönlünüz ferah, geceniz bereketli olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aminn
Vatron' Alıntı: Cümleten hoşbulduk arkadaşlar. Gönlünüz ferah, geceniz bereketli olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aminn
Tommy Vercetti Üye Tommy Vercetti' Alıntı: helikoptera binip iyice yükselip BIGBANG yazmasıda güzel oluyo : Genişletmek için tıkla ... birde film stüdyosunda bir görev vardı motorla binaların üstünde mekik dokuyorduk ben hep motordan düştüğüm için helikopterle yapmıştım o görevi
Tommy Vercetti' Alıntı: helikoptera binip iyice yükselip BIGBANG yazmasıda güzel oluyo : Genişletmek için tıkla ... birde film stüdyosunda bir görev vardı motorla binaların üstünde mekik dokuyorduk ben hep motordan düştüğüm için helikopterle yapmıştım o görevi
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Murat abimi demiştim o benim kuzum Genişletmek için tıkla ... ne biliyim ali baba gibi adamsın fatih milyonlarca kuzun var
MasteLaa' Alıntı: Murat abimi demiştim o benim kuzum Genişletmek için tıkla ... ne biliyim ali baba gibi adamsın fatih milyonlarca kuzun var