ama imkansız değil :pro2: o da bi bakış açısı tabi :D
FirstPioneer Üye 15097' Alıntı: ama imkansız değil Genişletmek için tıkla ... o da bi bakış açısı tabi
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sağol gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Bir şey değil yemin ederim Jelly Bean' Alıntı: s2 daha iyi evet ama Nexus ne bılıyım kasası felan o telefon benim olmalı Hem google o telefonu uzun bi süre mazlum bırakmaz Güncelleme demenın sebebi adımdan mı kaynaklanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden TransformerS34' Alıntı: Adam en son bıraktığı yerden tekrar girdi konuya bunun nesi garip yahu Şımartmayın şunu Genişletmek için tıkla ... Adam Smart.Şımartmadan olmuyor
Pondusss' Alıntı: sağol gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Bir şey değil yemin ederim Jelly Bean' Alıntı: s2 daha iyi evet ama Nexus ne bılıyım kasası felan o telefon benim olmalı Hem google o telefonu uzun bi süre mazlum bırakmaz Güncelleme demenın sebebi adımdan mı kaynaklanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden TransformerS34' Alıntı: Adam en son bıraktığı yerden tekrar girdi konuya bunun nesi garip yahu Şımartmayın şunu Genişletmek için tıkla ... Adam Smart.Şımartmadan olmuyor
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: yaptım bile Genişletmek için tıkla ... bak kardeş falan dinlemem alırım ayağımın altına
Pondusss' Alıntı: yaptım bile Genişletmek için tıkla ... bak kardeş falan dinlemem alırım ayağımın altına
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: Bir şey değil yemin ederim Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden Adam Smart.Şımartmadan olmuyor Genişletmek için tıkla ... Smartmayın ışte
MasteLaa' Alıntı: Bir şey değil yemin ederim Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden Adam Smart.Şımartmadan olmuyor Genişletmek için tıkla ... Smartmayın ışte
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: Bir şey değil yemin ederim Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden Adam Smart.Şımartmadan olmuyor Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler 4G varmı Nexusta ?
MasteLaa' Alıntı: Bir şey değil yemin ederim Evet ama S2 ye de JB gelecek daha iyi olur s2 yine Sen kararını vermişsin yahu ne desem boş Hayırlı olsun şimdiden Adam Smart.Şımartmadan olmuyor Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler 4G varmı Nexusta ?