:spr :D alıntılar karıştı :ehe
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Hiç sorma ya bir de Ace ile karşılaştıran vardı '' tartışacak konu da yok ki tartışalım yazdım '' çıktım Konu da nereye gitti anlamadım göremedim Genişletmek için tıkla ... yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya
MasteLaa' Alıntı: Hiç sorma ya bir de Ace ile karşılaştıran vardı '' tartışacak konu da yok ki tartışalım yazdım '' çıktım Konu da nereye gitti anlamadım göremedim Genişletmek için tıkla ... yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya
otostopçu Üye 'Nur'' Alıntı: Aaa bilerek dedim tepkine bakmak için A.selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın ablam ?
'Nur'' Alıntı: Aaa bilerek dedim tepkine bakmak için A.selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın ablam ?
Twüt Üye ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... senin imzayı çözemedim
ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... senin imzayı çözemedim
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Kardişim incecik telefon yahu çok hafif Genişletmek için tıkla ... ekranı yeter hafız
MasteLaa' Alıntı: Kardişim incecik telefon yahu çok hafif Genişletmek için tıkla ... ekranı yeter hafız
MasteLaa Üye kannak98' Alıntı: abilerim bana su suratlari ogretirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi
kannak98' Alıntı: abilerim bana su suratlari ogretirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi
Amaru Shady Üye 'Nur'' Alıntı: Aaa bilerek dedim tepkine bakmak için A.selam Genişletmek için tıkla ... sana faceden mesaj atacam ama hep unutuyorum
'Nur'' Alıntı: Aaa bilerek dedim tepkine bakmak için A.selam Genişletmek için tıkla ... sana faceden mesaj atacam ama hep unutuyorum
FirstPioneer Üye ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... Ben telefon isteği konularuna n9 veya 808 yazip çikiyorum
ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... Ben telefon isteği konularuna n9 veya 808 yazip çikiyorum
doctorrr Üye Twüt' Alıntı: senin imzayı çözemedim Genişletmek için tıkla ... niye bastım açılmadı o kadar bende üstelemedim
Twüt' Alıntı: senin imzayı çözemedim Genişletmek için tıkla ... niye bastım açılmadı o kadar bende üstelemedim
Twüt Üye MasteLaa' Alıntı: Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi Genişletmek için tıkla ... misal bu zopa = sopa :
MasteLaa' Alıntı: Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi Genişletmek için tıkla ... misal bu zopa = sopa :
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi Genişletmek için tıkla ... yok, hepsini yaz bi zahmet
MasteLaa' Alıntı: Surat mı Tamam : tebessüm : = : hmmm = : bilmm = : bye2 : = : bud : = : zzz : = Bu kadar yeterli mi Genişletmek için tıkla ... yok, hepsini yaz bi zahmet
Twüt Üye ynsemrekose' Alıntı: niye bastım açılmadı o kadar bende üstelemedim Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye plusnettr' Alıntı: Merhaba millet yine geri döndük gecelere kim var kim yok bakalım Genişletmek için tıkla ... Naber kuzum ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardişim ynsemrekose' Alıntı: ekranı yeter hafız Genişletmek için tıkla ... Kardişim bana küçük geliyor bundan sonra Note alabilirim
plusnettr' Alıntı: Merhaba millet yine geri döndük gecelere kim var kim yok bakalım Genişletmek için tıkla ... Naber kuzum ynsemrekose' Alıntı: yeni üyelerin goygoylarına girme hiç çıkamazsın sallama mesaj bile yazma konuya Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardişim ynsemrekose' Alıntı: ekranı yeter hafız Genişletmek için tıkla ... Kardişim bana küçük geliyor bundan sonra Note alabilirim