fatih burdamı
StunnerDead Üye nsekiz' Alıntı: ben sizin maxibendi tarikatınızdan haberim yok... Genişletmek için tıkla ... Banlanma vakaları burdan çıkıyor sanırım haberin olmasada olur.
nsekiz' Alıntı: ben sizin maxibendi tarikatınızdan haberim yok... Genişletmek için tıkla ... Banlanma vakaları burdan çıkıyor sanırım haberin olmasada olur.
pelın_ StunnerDead' Alıntı: abla kaç günden beridir geceleri yazıyorum sen beni hiç görmüyon Genişletmek için tıkla ... ahada gördüm
StunnerDead' Alıntı: abla kaç günden beridir geceleri yazıyorum sen beni hiç görmüyon Genişletmek için tıkla ... ahada gördüm
ANIL Admin StunnerDead' Alıntı: Banlanma vakaları burdan çıkıyor sanırım haberin olmasada olur. Genişletmek için tıkla ... mevzuyu anlamadım ki ne diyorsun
StunnerDead' Alıntı: Banlanma vakaları burdan çıkıyor sanırım haberin olmasada olur. Genişletmek için tıkla ... mevzuyu anlamadım ki ne diyorsun
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: selammmmm Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abim hoş geldin random1' Alıntı: Tamam sorun yok. Mesajlara baktım. Tanışma esprisiyle ilgili bir tek benimki görülmemiş. İnsan etkileniyor haliyle. Neyse saygılar Genişletmek için tıkla ... Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan StunnerDead' Alıntı: Sevmeyen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Yok herhalde yani ben bayılırım Pondusss' Alıntı: a.s Hasan hoşgeldin - - - Eklendi - - - baban işi biliyor Genişletmek için tıkla ... Hem de nasıl
L-LumieRe' Alıntı: selammmmm Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abim hoş geldin random1' Alıntı: Tamam sorun yok. Mesajlara baktım. Tanışma esprisiyle ilgili bir tek benimki görülmemiş. İnsan etkileniyor haliyle. Neyse saygılar Genişletmek için tıkla ... Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan StunnerDead' Alıntı: Sevmeyen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Yok herhalde yani ben bayılırım Pondusss' Alıntı: a.s Hasan hoşgeldin - - - Eklendi - - - baban işi biliyor Genişletmek için tıkla ... Hem de nasıl
StunnerDead Üye nsekiz' Alıntı: mevzuyu anlamadım ki ne diyorsun Genişletmek için tıkla ... Maxibendi tarikatımız var işte gökçen abi şeyh ben halife. neyse ben bugun birisine patlıyacağım üzerine alınma senın yuzunden değil.
nsekiz' Alıntı: mevzuyu anlamadım ki ne diyorsun Genişletmek için tıkla ... Maxibendi tarikatımız var işte gökçen abi şeyh ben halife. neyse ben bugun birisine patlıyacağım üzerine alınma senın yuzunden değil.
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim hoş geldin Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Yok herhalde yani ben bayılırım Hem de nasıl Genişletmek için tıkla ... günde 1 paket içiyor mu?
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim hoş geldin Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Yok herhalde yani ben bayılırım Hem de nasıl Genişletmek için tıkla ... günde 1 paket içiyor mu?
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim hoş geldin Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Yok herhalde yani ben bayılırım Hem de nasıl Genişletmek için tıkla ... Şöyle kızgın tereyağını da dökecen ki üzerine off f
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim hoş geldin Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Yok herhalde yani ben bayılırım Hem de nasıl Genişletmek için tıkla ... Şöyle kızgın tereyağını da dökecen ki üzerine off f
Türe Üye cardanadam' Alıntı: ya süleyman sen nerdesin sabahtan beri sana sesleniyorum neden cevap vermiyorsun Genişletmek için tıkla ... abi dedim ya arada bakıyorum biraz işim vardı
cardanadam' Alıntı: ya süleyman sen nerdesin sabahtan beri sana sesleniyorum neden cevap vermiyorsun Genişletmek için tıkla ... abi dedim ya arada bakıyorum biraz işim vardı