sizin bu tartışmayı Salih'in diyalog yarışmasına versem emin olun birinci olur . ben yıkılıyorum zaten burda gülmekten. siz beni güldürdünüz Allah sizleri hep güldürsün.
sizin bu tartışmayı Salih'in diyalog yarışmasına versem emin olun birinci olur . ben yıkılıyorum zaten burda gülmekten. siz beni güldürdünüz Allah sizleri hep güldürsün.
sineklere enbüyük çare nedir biliyomusun
umursamadan dur öylece
sana kondularında sarsılma
sinek aynen şöyle düşünecektir:
yaa bu kimyager bu gün hiç eğlenceli değil
dumanist sivrisineklerle mücadelede konusunda yasminozdan bilgi alabilirsin. Kendisi bu konuda gayet tecrübeli bi arkadaşımız
Yada alinin esprisini sineklere yap Kesin kururlar
sineklere enbüyük çare nedir biliyomusun
umursamadan dur öylece
sana kondularında sarsılma
sinek aynen şöyle düşünecektir:
yaa bu kimyager bu gün hiç eğlenceli değil
Ya keşke dediğin gibi düşünselerdi Ama malesef konduklarını bile anlamıyorum şimdiden 3 yerden ısırmışlar Bir tanesini gördüm koltuğun üstünde durmuştu sinsi sinsi etrafı kokluyordu hiç acımadan ani bir hareketle öldürdüm diğerlerinede ibret olsun diye hala koltuğun üstünde duruyor
Ama delilleri ortadan kaldırsam iyi olacak annem sineği koltukta görürse hiç acımadan ani bir hareketle banada çıkışabilir
BÜYÜK FIRSAT
15 Kontör değerinde, 00:00 daki küçük yarışma için yardım sağlanır.
sadece 5 kontör göndererek aşağıdaki özelliklerden faydalanabilirsiniz.
*Konu Kilidini KIrma
*Konu kilitleme
*Mesaj Aktifleştirme
*Mesaj Silme
*Mesajı Atan Kişiyi Değiştirme
Ya keşke dediğin gibi düşünselerdi Ama malesef konduklarını bile anlamıyorum şimdiden 3 yerden ısırmışlar Bir tanesini gördüm koltuğun üstünde durmuştu sinsi sinsi etrafı kokluyordu hiç acımadan ani bir hareketle öldürdüm diğerlerinede ibret olsun diye hala koltuğun üstünde duruyor
Ama delilleri ortadan kaldırsam iyi olacak annem sineği koltukta görürse hiç acımadan ani bir hareketle banada çıkışabilir