Bitmeye yakın mi matrax boşuna açmayayım hayır hayır deminde
doctorrr Üye rabbace' Alıntı: Bitmeye yakın mi matrax boşuna açmayayım Genişletmek için tıkla ... hayır hayır deminde
rabbace' Alıntı: Bitmeye yakın mi matrax boşuna açmayayım Genişletmek için tıkla ... hayır hayır deminde
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: 2-2 hafta sonra elden çıkıyor, zaten 1 aylık almıştım bunu. Ben söylüyo muyum Genişletmek için tıkla ... Direk yazıyorsun - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam abim nasılsın ?
Pondusss' Alıntı: 2-2 hafta sonra elden çıkıyor, zaten 1 aylık almıştım bunu. Ben söylüyo muyum Genişletmek için tıkla ... Direk yazıyorsun - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam abim nasılsın ?
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: can diyorum Furkan muhalif olmadan geçin diyorum. Genişletmek için tıkla ... anlamadım ama geçelim burayı.
OttomaN TigeR' Alıntı: can diyorum Furkan muhalif olmadan geçin diyorum. Genişletmek için tıkla ... anlamadım ama geçelim burayı.
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: anlamadım abi Aslında Nokia doğru yaptı. Tek yanlışı MeeGo konusundaki tavrı Genişletmek için tıkla ... Bi meşhur Aykut varmış onu bulup ben nokiaya ya android yükleteceğim o zaman bende konuşurum !
Pondusss' Alıntı: anlamadım abi Aslında Nokia doğru yaptı. Tek yanlışı MeeGo konusundaki tavrı Genişletmek için tıkla ... Bi meşhur Aykut varmış onu bulup ben nokiaya ya android yükleteceğim o zaman bende konuşurum !
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin Ali nasılsın?
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin Ali nasılsın?
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: 2-2 hafta sonra elden çıkıyor, zaten 1 aylık almıştım bunu. Ben söylüyo muyum Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: 2-2 hafta sonra elden çıkıyor, zaten 1 aylık almıştım bunu. Ben söylüyo muyum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: anlamadım ama geçelim burayı. Genişletmek için tıkla ... Furkan sen Cansın,Can da sen demek istedi Gökçen abim
Pondusss' Alıntı: anlamadım ama geçelim burayı. Genişletmek için tıkla ... Furkan sen Cansın,Can da sen demek istedi Gökçen abim
Amaru Shady Üye nextman' Alıntı: Toprağımda slm verdi gitti Genişletmek için tıkla ... dün dediğine göre bugün uzun uzun sohbet edecekti
nextman' Alıntı: Toprağımda slm verdi gitti Genişletmek için tıkla ... dün dediğine göre bugün uzun uzun sohbet edecekti
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Toprağımda slm verdi gitti Genişletmek için tıkla ... öyle yapıyor hep abi
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben çıkıyorum kendimize iyi davranın, aklınızla aranızı iyi tutun Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Gökçen abim bu gece sen rüyanda gör beni
OttomaN TigeR' Alıntı: ben çıkıyorum kendimize iyi davranın, aklınızla aranızı iyi tutun Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Gökçen abim bu gece sen rüyanda gör beni