s.a gelebilir miyim?? Sana kapılar ardına kadar açık Gel tabi
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: s.a gelebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Sana kapılar ardına kadar açık Gel tabi
Pondusss' Alıntı: s.a gelebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Sana kapılar ardına kadar açık Gel tabi
Emrgncy Üye anılbaran' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Anıl kardeşim.. nasılsın
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Sana kapılar ardına kadar açık Gel tabi Genişletmek için tıkla ... sağol Cabbar işim çıktı ama gelmeye çalışacağım
rabbace' Alıntı: Sana kapılar ardına kadar açık Gel tabi Genişletmek için tıkla ... sağol Cabbar işim çıktı ama gelmeye çalışacağım
Emrgncy Üye MrTech' Alıntı: Beyler Acil Yardım Lazım Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne için lazım... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin...
MrTech' Alıntı: Beyler Acil Yardım Lazım Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne için lazım... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin...
CABBAR Üye Emrgncy112' Alıntı: Allah razı olsun Anıl kardeşim.. nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hepiniz hoşgeldiniz
Emrgncy112' Alıntı: Allah razı olsun Anıl kardeşim.. nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hepiniz hoşgeldiniz
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: s.a gelebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Furkan'ım Hoşgeldin gadasını aldığım
Pondusss' Alıntı: s.a gelebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Furkan'ım Hoşgeldin gadasını aldığım
CABBAR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır ne için lazım... - - - Eklendi - - - Aleykum selam Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum nasılsın ?
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır ne için lazım... - - - Eklendi - - - Aleykum selam Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum nasılsın ?
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Furkan'ım Hoşgeldin gadasını aldığım Genişletmek için tıkla ... gada
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Furkan'ım Hoşgeldin gadasını aldığım Genişletmek için tıkla ... gada
MrTech Üye Lise Puanı Düsük Geldi.Ayvayı Kökünden Yedim Terciler Okulda Olacakmıs İstanbula Bilet Bulamıyorum
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: gada Genişletmek için tıkla ... Bir Adana deyimidir.. Çok güzel manası vardır. derdini sıkıntısını aldığım manasındadır..
Pondusss' Alıntı: gada Genişletmek için tıkla ... Bir Adana deyimidir.. Çok güzel manası vardır. derdini sıkıntısını aldığım manasındadır..
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Lise Puanı Düsük Geldi.Ayvayı Kökünden Yedim Terciler Okulda Olacakmıs İstanbula Bilet Bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Nereden Nereye gideceksin sen yaşar
MrTech' Alıntı: Lise Puanı Düsük Geldi.Ayvayı Kökünden Yedim Terciler Okulda Olacakmıs İstanbula Bilet Bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Nereden Nereye gideceksin sen yaşar
Emrgncy Üye MrTech' Alıntı: Lise Puanı Düsük Geldi.Ayvayı Kökünden Yedim Terciler Okulda Olacakmıs İstanbula Bilet Bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Üzülme kardeşim hayırlısı olsun.. Her şey olacağına varır.
MrTech' Alıntı: Lise Puanı Düsük Geldi.Ayvayı Kökünden Yedim Terciler Okulda Olacakmıs İstanbula Bilet Bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... Üzülme kardeşim hayırlısı olsun.. Her şey olacağına varır.
MrTech Üye rabbace' Alıntı: Nereden Nereye gideceksin sen yaşar Genişletmek için tıkla ... Konya>İstanbul
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Bir Adana deyimidir.. Çok güzel manası vardır. derdini sıkıntısını aldığım manasındadır.. Genişletmek için tıkla ... Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de
Emrgncy112' Alıntı: Bir Adana deyimidir.. Çok güzel manası vardır. derdini sıkıntısını aldığım manasındadır.. Genişletmek için tıkla ... Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de
MrTech Üye Emrgncy112' Alıntı: Üzülme kardeşim hayırlısı olsun.. Her şey olacağına varır. Genişletmek için tıkla ... Öyle de Abim Bir de Lise Bulamaz İsem
Emrgncy112' Alıntı: Üzülme kardeşim hayırlısı olsun.. Her şey olacağına varır. Genişletmek için tıkla ... Öyle de Abim Bir de Lise Bulamaz İsem