afiyet olsun abi. Sağol Gökçenim gel beraber olsun :D
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: afiyet olsun abi. Genişletmek için tıkla ... Sağol Gökçenim gel beraber olsun
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Hepsinin üstüne benden K.maraş dondurması.. Genişletmek için tıkla ... Sen yıktın beni
MasteLaa' Alıntı: Hepsinin üstüne benden K.maraş dondurması.. Genişletmek için tıkla ... Sen yıktın beni
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Her gece böyleler bıktım ya Genişletmek için tıkla ... tamam gelmeyiz bizde
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: afiyet olsun abi. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Murat abi seviyor bizi ikramlarda bulunuyor
OttomaN TigeR' Alıntı: afiyet olsun abi. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Murat abi seviyor bizi ikramlarda bulunuyor
Emrgncy Üye nextman' Alıntı: Vallahi sohbet yemek kardeşim görüyon dürümler yolda bıraktığın gibiyim Genişletmek için tıkla ... Bırak o dürümleri said abi... Sana şöyle acılı bir adana ikram edeyim
nextman' Alıntı: Vallahi sohbet yemek kardeşim görüyon dürümler yolda bıraktığın gibiyim Genişletmek için tıkla ... Bırak o dürümleri said abi... Sana şöyle acılı bir adana ikram edeyim
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Uzman Doktor Varsa Bi Bölüme Gelcem İzin Yok mu - - - Eklendi - - - Abi Yiyonuz Bi Taraflarımızı Sisirceeniz He Genişletmek için tıkla ... sizde yiyin
MrTech' Alıntı: Uzman Doktor Varsa Bi Bölüme Gelcem İzin Yok mu - - - Eklendi - - - Abi Yiyonuz Bi Taraflarımızı Sisirceeniz He Genişletmek için tıkla ... sizde yiyin
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: dondurma için teşekkürler Yaşar Genişletmek için tıkla ... Abi Hatları Karıstırdın Fatih Paylastı
OttomaN TigeR' Alıntı: dondurma için teşekkürler Yaşar Genişletmek için tıkla ... Abi Hatları Karıstırdın Fatih Paylastı
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Sağol Gökçenim gel beraber olsun Genişletmek için tıkla ... yenile mangaldan geldin iki mangal et bitirdik yani tokmaladim.
nextman' Alıntı: Sağol Gökçenim gel beraber olsun Genişletmek için tıkla ... yenile mangaldan geldin iki mangal et bitirdik yani tokmaladim.
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: dondurma için teşekkürler Yaşar Genişletmek için tıkla ... sen uyu abi dondurmayı fatih ısmarladı
OttomaN TigeR' Alıntı: dondurma için teşekkürler Yaşar Genişletmek için tıkla ... sen uyu abi dondurmayı fatih ısmarladı
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yenile mangaldan geldin iki mangal et bitirdik yani tokmaladim. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: yenile mangaldan geldin iki mangal et bitirdik yani tokmaladim. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Abi Hatları Karıstırdın Fatih Paylastı Genişletmek için tıkla ... Pardon sağol Ömer
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Afiyet olsun Murat abi seviyor bizi ikramlarda bulunuyor Genişletmek için tıkla ... tabiki kardeşim. burda olsanız seve seve ikram ederim. şimdide hemşireler sağolsun yeni ikram getirdiler. mercimekli köfte
rabbace' Alıntı: Afiyet olsun Murat abi seviyor bizi ikramlarda bulunuyor Genişletmek için tıkla ... tabiki kardeşim. burda olsanız seve seve ikram ederim. şimdide hemşireler sağolsun yeni ikram getirdiler. mercimekli köfte
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Abi Hatları Karıstırdın Fatih Paylastı Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim alışmamış benden dondurma yemeye
MrTech' Alıntı: Abi Hatları Karıstırdın Fatih Paylastı Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim alışmamış benden dondurma yemeye
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: K.maraştan benden herkese Dondurmalı künefe Genişletmek için tıkla ... Allahıım Güzellige Bak Be..Fatih Sende mi
MasteLaa' Alıntı: K.maraştan benden herkese Dondurmalı künefe Genişletmek için tıkla ... Allahıım Güzellige Bak Be..Fatih Sende mi
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: sen uyu abi dondurmayı fatih ısmarladı Genişletmek için tıkla ... sağol Mahir