Niye Abim ? Güzel olabilirde ben alışamadm
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Niye Abim ? Genişletmek için tıkla ... Güzel olabilirde ben alışamadm
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim kuzum sağol Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Sayenizde İyi Olmaya Calısıyorum
MasteLaa' Alıntı: İyiyim kuzum sağol Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Sayenizde İyi Olmaya Calısıyorum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Bugün bir dua ile giriş yapmak istiyorum Yarab!! Bizi dostlarına dost düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle..Amin.. Herkese merhaba..Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin kuzu. ellerine sağlık. 748
MasteLaa' Alıntı: Bugün bir dua ile giriş yapmak istiyorum Yarab!! Bizi dostlarına dost düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle..Amin.. Herkese merhaba..Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin kuzu. ellerine sağlık. 748
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Hamdolsun Abim İyiyim.Bilegim Buruk Yazıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim
MrTech' Alıntı: Hamdolsun Abim İyiyim.Bilegim Buruk Yazıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun canım kardeşim İyiyim Allah'a şükür nasıl gidiyor kardeşim ?? Genişletmek için tıkla ... Aşırı mutlu
MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun canım kardeşim İyiyim Allah'a şükür nasıl gidiyor kardeşim ?? Genişletmek için tıkla ... Aşırı mutlu
Revengeful Emekli Yönetici MrTech' Alıntı: Abi Biz Türkce Konusuyoruz Genişletmek için tıkla ... Dediğim kişi anladı zaten sorun yok
MrTech' Alıntı: Abi Biz Türkce Konusuyoruz Genişletmek için tıkla ... Dediğim kişi anladı zaten sorun yok
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Güzel olabilirde ben alışamadm Genişletmek için tıkla ... Ben de Cok Bilmiyorum Ama Hosuma Gidiyor.Kapısalım mı ?
StunnerDead' Alıntı: Güzel olabilirde ben alışamadm Genişletmek için tıkla ... Ben de Cok Bilmiyorum Ama Hosuma Gidiyor.Kapısalım mı ?
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Ben de Cok Bilmiyorum Ama Hosuma Gidiyor.Kapısalım mı ? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. ama sana kızgınım dun geceki olaylardan
MrTech' Alıntı: Ben de Cok Bilmiyorum Ama Hosuma Gidiyor.Kapısalım mı ? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. ama sana kızgınım dun geceki olaylardan
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi yine nöbet mi var? Genişletmek için tıkla ... evet. bugün nöbet günüm. 747
OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi yine nöbet mi var? Genişletmek için tıkla ... evet. bugün nöbet günüm. 747
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Sayenizde İyi Olmaya Calısıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim benim daim iyi ol inşallah
MrTech' Alıntı: Sayenizde İyi Olmaya Calısıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim benim daim iyi ol inşallah
MrTech Üye Revengeful' Alıntı: Dediğim kişi anladı zaten sorun yok Genişletmek için tıkla ... Tamam Abi.Bandana Bandana Tutturdun Bugün
Revengeful' Alıntı: Dediğim kişi anladı zaten sorun yok Genişletmek için tıkla ... Tamam Abi.Bandana Bandana Tutturdun Bugün
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: evet. bugün nöbet günüm. 747 Genişletmek için tıkla ... Kuzum nasılsın bugün ??
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: evet. bugün nöbet günüm. 747 Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Olabilir. ama sana kızgınım dun geceki olaylardan Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 990 Genişletmek için tıkla ... anlatık bugun burdasınız ya 990 post yazacak değilsin ya
OttomaN TigeR' Alıntı: 990 Genişletmek için tıkla ... anlatık bugun burdasınız ya 990 post yazacak değilsin ya
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Allah iyilik versin kardeşim benim daim iyi ol inşallah Genişletmek için tıkla ...