Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

marist

Üye
Merhaba ArkadaşLar.

Tepkiler: OttomaN TigeR
abi sana bisi sorucam bi kız var acayip seviyorum.seviyorum desem.o seni sevmiyorum derse diye itiraf edemiyorum bi akıl ver abi.
Kardeşim;

Kendine yakıştırıyor, beğeniyor ve hoşlanıyor musun, o zaman hiç durmayacak gidip yengemize karşı olan hislerini içinden gelen en güzel cümleler ile döküp saçacaksın ortalığa, içine kapanan biri olmayacaksın yani.

Eğer hislerini açmaktan korktuğun bir şey yoksa gidip biran evvel açıl, anlat ona hiç çekinme, ortada zaten çekinilecek bir durum da yok, yoksa derdin hayır duymaktan korkmak mı? eğer hayır cevabı duymaktan korkuyorsan hiç korkma çünkü bu kelime senin bakış açını kısaca hayatını değiştirecek.

Yine söylüyorum başka alternatifin yok kardeşim, açılmayı deneyeceksin hatta denemeyecek yangın yerine gelmiş bir itfaiyeci heyecanı içinde seni yakan o ateşi gördüğün ilk anda vanayı açıp o saf, temiz ve berrak olan suyu/duygularını yangının üzerine boşaltacaksın.

Düşünsene bir de evet dediğini o zaman aşkına karşılık alman senin için dünyanın en büyük mutluluğu olacak, bu yüzden fazla bekleme ona karşı olan hislerini dile getir.

Yok eğer yapamam abi diyorsan, gün geçtikçe bu aşk büyür büyür büyür ve sende takıntı haline gelir kardeşim...

- - - Eklendi - - -

ah ah sorma be abi sanki yıllae geçti ne banmış bi daha tövbee
Bence de bir daha alma yahu...

- - - Eklendi - - -

tabiki , çay ısınıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

tabiki , çay ısınıyor mu ?
Çaylar hazır beyler buyrun...

- - - Eklendi - - -

Merhaba ArkadaşLar.
Hoşgeldin...

Şekil çaydanlık şekil bardaklar

kahveyi dikiyorum beyler bu gece uyku yok bana

MrTech

Üye

Saolasın abim.yarın direk açılıcam konuya.hayır derse de desin.yangın kısmında haydar dümen gibi konuştun abi.

Saolasın abim.yarın direk açılıcam konuya.hayır derse de desin.yangın kısmında haydar dümen gibi konuştun abi.
Açıl tabi dünya mı batacak, hem o cevap cidden hayatını şekillendirecek... Sonra zaman geçer tüh keşke söyleseydim, sorsaydım, deneseydim gibi vs. kafanı allak bullak edecek bir sürü soru... bence de yarın git açıl hiç bir şey kaybetmezsin...

- - - Eklendi - - -

MrTech

Üye

Saolasın Abim.Cansın Can.Bi Tanesin

Ayın üyesi oldum ya bir ay boyunca kendi fotoğrafımı mı koysam profilime nasıl olur?