OttomaN TigeR
Üye
Çayda birazdan hazır olur, birlikte içeriz artık...Buyurmazmıyımkarnım da açtı hem karpuz da üstüne güzel gider
![]()

Çayda birazdan hazır olur, birlikte içeriz artık...Buyurmazmıyımkarnım da açtı hem karpuz da üstüne güzel gider
![]()

Takılıyorum dostum ne ciddiye alıyorsun ya![]()

İyi geceler Metin kendine dikkat et...
O da şaka
- - - Eklendi - - -
Ben yatıyorum, herkese iyi geceler...

Çayda birazdan hazır olur, birlikte içeriz artık...![]()
tabi üstüne çaysız olurmu 

tabi üstüne çaysız olurmu
- - - Eklendi - - -
![]()

seni gidi belesci![]()
ne beleşi kardeşim Ottoman tiger ayın üyesi olma şerefine çaya davet etti
daveti reddetmek olur mu 
Koca omleti iki kişi mi yiyeceğiz yok mu başka acıkan?![]()
Ne koca omleti ya
2 mıze anca yeter 
Tatlı pek sevmem ya, onu tek başına yersin artık...O değilde canım dondurmalı baklava çekti varyaaaa![]()

sen tavanın içinde öyle göründüğüne bakma çeyreği bir kişi doyurur... Bazlama gibi mübarek...ne beleşi kardeşim Ottoman tiger ayın üyesi olma şerefine çaya davet etti
daveti reddetmek olur mu
- - - Eklendi - - -
Ne koca omleti ya
2 mıze anca yeter
![]()

Tatlı pek sevmem ya, onu tek başına yersin artık...
- - - Eklendi - - -
sen tavanın içinde öyle göründüğüne bakma çeyreği bir kişi doyurur... Bazlama gibi mübarek...![]()

Selamın aleyküm ahalii ben geldim![]()

Tatlı pek sevmem ya, onu tek başına yersin artık...![]()
abi sana bisi sorucam bi kız var acayip seviyorum.seviyorum desem.o seni sevmiyorum derse diye itiraf edemiyorum bi akıl ver abi.
vealeykümselam kardeşim hoş geldin sefa getirdin, sanki bir asırlık banlandın yahu... çok uzun geldi biray...Selamın aleyküm ahalii ben geldim![]()

abi sana bisi sorucam bi kız var acayip seviyorum.seviyorum desem.o seni sevmiyorum derse diye itiraf edemiyorum bi akıl ver abi.
Şeytana pay vermeyelim diyorsun...Bismillah ile başladık mı herkesi doyurur![]()

vealeykümselam kardeşim hoş geldin sefa getirdin, sanki bir asırlık banlandın yahu... çok uzun geldi biray...![]()
naptın ki abi ban yedin ?
ah ah sorma be abi sanki yıllae geçti ne banmış bi daha tövbee
Şeytana pay vermeyelim diyorsun...![]()

Şeytana pay vermeyelim diyorsun...![]()