Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler :)
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: şimdi ben günah işlmene mi sebep oldum Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle
TheFenomen' Alıntı: şimdi ben günah işlmene mi sebep oldum Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle
MrTech Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardrşim nasil gidiyor Genişletmek için tıkla ... Sayenizde Hersey Güzel gidiyor Nasılsın İyisindir İnşallah Abim ?
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardrşim nasil gidiyor Genişletmek için tıkla ... Sayenizde Hersey Güzel gidiyor Nasılsın İyisindir İnşallah Abim ?
Enes Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sana da
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sana da
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: aleykumselam arda hoşgeldin iyilik seni sormali nasil oldu ayagin Genişletmek için tıkla ... vallaha abi sabırsızlıkla üstüne basmayı bekliyorum abi sagolasın nasıl gidiyor yazla aran nasıl
papakudioflu' Alıntı: aleykumselam arda hoşgeldin iyilik seni sormali nasil oldu ayagin Genişletmek için tıkla ... vallaha abi sabırsızlıkla üstüne basmayı bekliyorum abi sagolasın nasıl gidiyor yazla aran nasıl
papakudioflu Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin sana da hayirli geceler
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin sana da hayirli geceler
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: s.a millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam nasılsın Arda nerelerdesin?
__xXx__' Alıntı: s.a millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam nasılsın Arda nerelerdesin?
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Evet aynen öyle Genişletmek için tıkla ... ben sana azap çektirecektim işler tersine döndü iyi mi
StunnerDead' Alıntı: Evet aynen öyle Genişletmek için tıkla ... ben sana azap çektirecektim işler tersine döndü iyi mi
papakudioflu Emekli Yönetici MrTech' Alıntı: Sayenizde Hersey Güzel gidiyor Nasılsın İyisindir İnşallah Abim ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim cok şukur sagolasin
MrTech' Alıntı: Sayenizde Hersey Güzel gidiyor Nasılsın İyisindir İnşallah Abim ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim cok şukur sagolasin
MrTech Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hosgeldin.Nasılsın ?
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hosgeldin.Nasılsın ?
MasteLaa Üye papakudioflu' Alıntı: selamunaleykum gececiler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam canım abim nasılsınız şeref verdiniz
papakudioflu' Alıntı: selamunaleykum gececiler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam canım abim nasılsınız şeref verdiniz
Enes Üye MrTech' Alıntı: AleykümSelam Hosgeldin.Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Arabamı geri ver
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: s.a millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.s iyiyiz sen nasılsın
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: A.selam İyiyiz Allah a şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun allah daha da iyi etsin
StunnerDead' Alıntı: A.selam İyiyiz Allah a şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun allah daha da iyi etsin
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: vallaha abi sabırsızlıkla üstüne basmayı bekliyorum abi sagolasın nasıl gidiyor yazla aran nasıl Genişletmek için tıkla ... valla bugunlerde istanbula bişeyler oldu havalar serin guzel yani sen napiyorsun
__xXx__' Alıntı: vallaha abi sabırsızlıkla üstüne basmayı bekliyorum abi sagolasın nasıl gidiyor yazla aran nasıl Genişletmek için tıkla ... valla bugunlerde istanbula bişeyler oldu havalar serin guzel yani sen napiyorsun
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: AleykümSelam Hosgeldin.Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam nasılsın Arda nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... buralardayim abi gece fazla kalamıyordün nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam nasılsın Arda nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... buralardayim abi gece fazla kalamıyordün nasılsın
papakudioflu Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Aleykum Selam canım abim nasılsınız şeref verdiniz Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim o şeref hepimizin iyiyim cok şukur sizler nasilsiniz.
MasteLaa' Alıntı: Aleykum Selam canım abim nasılsınız şeref verdiniz Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim o şeref hepimizin iyiyim cok şukur sizler nasilsiniz.