Metin sen nasılsın? iyiyim abi seni sormalı :D
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Metin sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi seni sormalı
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Burslar yattı mı Genişletmek için tıkla ... evet bende bursluyum da ben almadım aslında diğer arkadaşlarım hepsi bankaya para yatırıyorlar biriktiriyorlar ben sigara yüzünden harcıyorum
MasteLaa' Alıntı: Burslar yattı mı Genişletmek için tıkla ... evet bende bursluyum da ben almadım aslında diğer arkadaşlarım hepsi bankaya para yatırıyorlar biriktiriyorlar ben sigara yüzünden harcıyorum
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Keşke tek o olsa sigara , pipo, nargile , puro Genişletmek için tıkla ... sen batmışsın be üstad
StunnerDead' Alıntı: Keşke tek o olsa sigara , pipo, nargile , puro Genişletmek için tıkla ... sen batmışsın be üstad
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür bir yaramazlık yok.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten belli oluyor
OttomaN TigeR' Alıntı: ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten belli oluyor
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kuzum hoş geldin uzun zamandır konuşmuyoruz nasılsın ??
SHS Üye MasteLaa' Alıntı: Metin abim nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın?
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: sen batmışsın be üstad Genişletmek için tıkla ... Ciğerlerim yorgun be hocam
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: evet gerçekten belli oluyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - -
MasteLaa Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abim Şükrolsun güzel abicim sizler iyisiniz ben de iyi oluyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abim Şükrolsun güzel abicim sizler iyisiniz ben de iyi oluyorum
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Ciğerlerim yorgun be hocam Genişletmek için tıkla ... Yararlı ne içersin mesela var mı hiç
StunnerDead' Alıntı: Ciğerlerim yorgun be hocam Genişletmek için tıkla ... Yararlı ne içersin mesela var mı hiç
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Ciğerlerim yorgun be hocam Genişletmek için tıkla ... İçme şu illeti
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... telefona son kararını verebildin mi bari
OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... telefona son kararını verebildin mi bari
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin uzun zamandır konuşmuyoruz nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuzu çok şükür. sen nasılsın TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın
MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin uzun zamandır konuşmuyoruz nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuzu çok şükür. sen nasılsın TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın
StunnerDead Üye TheFenomen' Alıntı: Yararlı ne içersin mesela var mı hiç Genişletmek için tıkla ... Sigarasızlıktan Nane sardım (gerçek) bir kez grib e iyi geliyor yararlı sonuçta
TheFenomen' Alıntı: Yararlı ne içersin mesela var mı hiç Genişletmek için tıkla ... Sigarasızlıktan Nane sardım (gerçek) bir kez grib e iyi geliyor yararlı sonuçta
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih, Yaşar ve Enes sizlerde iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben hep iyiyim bu aralar bazı kötü şeyler olsa da hep gülüyorum işte ne yapayım
OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih, Yaşar ve Enes sizlerde iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben hep iyiyim bu aralar bazı kötü şeyler olsa da hep gülüyorum işte ne yapayım