Tuğ gelir birazdan. hoşgelir :)
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Tuğ gelir birazdan. Genişletmek için tıkla ... gelir ve hemen gider herkese günaydın
TheM-CK' Alıntı: Tuğ gelir birazdan. Genişletmek için tıkla ... gelir ve hemen gider herkese günaydın
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: gelir ve hemen gider herkese günaydın Genişletmek için tıkla ... sana da Hüseyin abi
Amaru Shady Üye birazdan maçı izlemeye çıkarım Kendi takımım olmadan keyifli olmasa da finaller sonuçta
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap selamünaleyküm dostlar... e.c' Alıntı: hayırlı akşamlar beyler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, hoşgeldin. T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim. OttomaN TigeR' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam dostum
selamünaleyküm dostlar... e.c' Alıntı: hayırlı akşamlar beyler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, hoşgeldin. T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim. OttomaN TigeR' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam dostum
Revengeful Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... 5 sn ile kurtuldu elimden
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: iyidir seni sormalı. teklifimi kabul ettin mi? Genişletmek için tıkla ... evlenme teklifi ise kabul edemem, çünkü ben evliyim. mobilim pc ye geçince kabul ederim artık
Vatron' Alıntı: iyidir seni sormalı. teklifimi kabul ettin mi? Genişletmek için tıkla ... evlenme teklifi ise kabul edemem, çünkü ben evliyim. mobilim pc ye geçince kabul ederim artık
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: evlenme teklifi ise kabul edemem, çünkü ben evliyim. mobilim pc ye geçince kabul ederim artık Genişletmek için tıkla ... yok değil bende evliyim
OttomaN TigeR' Alıntı: evlenme teklifi ise kabul edemem, çünkü ben evliyim. mobilim pc ye geçince kabul ederim artık Genişletmek için tıkla ... yok değil bende evliyim