:ağlarım: :hmmm ne oldu sulu göz? - - - Eklendi - - - :hmmm
random1 Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Hocam. Allah razı olsun. Sizinde geceniz mübarek olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. nasılsın, iyi misin?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Hocam. Allah razı olsun. Sizinde geceniz mübarek olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. nasılsın, iyi misin?
-efşan Üye random1' Alıntı: eyvallah. nasılsın, iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Hocam. Sen nasılsın?
random1' Alıntı: eyvallah. nasılsın, iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Hocam. Sen nasılsın?
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: vealeykümselam iyi geceler hoş geldin.. hasan - - - Eklendi - - - saol sanada hoş geldin - - - Eklendi - - - Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) 4 kişide gizli Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum gizli olanlardan biri benim
Elektr0' Alıntı: vealeykümselam iyi geceler hoş geldin.. hasan - - - Eklendi - - - saol sanada hoş geldin - - - Eklendi - - - Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) 4 kişide gizli Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum gizli olanlardan biri benim
Elektr0 Üye Hasan' Alıntı: Hoşbuldum gizli olanlardan biri benim Genişletmek için tıkla ... ben biliyore kim kim gizli kim gizli degil
Hasan' Alıntı: Hoşbuldum gizli olanlardan biri benim Genişletmek için tıkla ... ben biliyore kim kim gizli kim gizli degil
Hasan Üye random1' Alıntı: selamünaleyküm. miraç kandiliniz mübarek olsun. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam senin de miraç kandilin mübarek olsun
random1' Alıntı: selamünaleyküm. miraç kandiliniz mübarek olsun. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam senin de miraç kandilin mübarek olsun
random1 Üye TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Hocam. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyiyim. sohbete geldim aranıza - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam, hoşgeldin. - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Aleykum selam senin de miraç kandilin mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah reis
TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Hocam. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyiyim. sohbete geldim aranıza - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam, hoşgeldin. - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Aleykum selam senin de miraç kandilin mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah reis
Hasan Üye Metin' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin metin
-efşan Üye random1' Alıntı: hamdolsun iyiyim. sohbete geldim aranıza - - - Eklendi - - - aleykümselam, hoşgeldin. - - - Eklendi - - - eyvallah reis Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın tabi hocam. Ben çıkarım birazdan ama arkadaşlar olur yine burada.
random1' Alıntı: hamdolsun iyiyim. sohbete geldim aranıza - - - Eklendi - - - aleykümselam, hoşgeldin. - - - Eklendi - - - eyvallah reis Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın tabi hocam. Ben çıkarım birazdan ama arkadaşlar olur yine burada.
random1 Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin. yav senin bir önceki avatar pek hoşuma gidiyordu.
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin. yav senin bir önceki avatar pek hoşuma gidiyordu.
Metin MF Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür iyiyiz sen ne yapıyorsun
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür iyiyiz sen ne yapıyorsun
Elektr0 Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ben berbat sen ?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ben berbat sen ?
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... amanında amanın kimler gelmiş kimler...kambersiz düğün olur mu hiç? nerelerdesin hoşgeldin, sefa getirdin.
OttomaN TigeR' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... amanında amanın kimler gelmiş kimler...kambersiz düğün olur mu hiç? nerelerdesin hoşgeldin, sefa getirdin.