Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

abi bizim evle mezarlığın arasında işte yüz metre falan var apartmanda kimse yok herkes gitti falan neyse ben balkona çıktım börek falan koydum atıştırıyorum evde kimse de yok bir çığlık duydum irkildim etrafıma baktım aldırmadım sonra tekrar tekrar acı acı çığlıklar duydum ve dondum kaldım zıngır zıngır titriyorum bildiğim bütün sureleri duaları okuyorum çok fena oldum sitedeyiz hani pek sakin bir yer şaka falan mı diyecem kimseyi de tanımıyorum öyle şoku anca atlatabildim...

Ben inandım sana .. Şu an beni de korkuttun :aman2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi bizim evle mezarlığın arasında işte yüz metre falan var apartmanda kimse yok herkes gitti falan neyse ben balkona çıktım börek falan koydum atıştırıyorum evde kimse de yok bir çığlık duydum irkildim etrafıma baktım aldırmadım sonra tekrar tekrar acı acı çığlıklar duydum ve dondum kaldım zıngır zıngır titriyorum bildiğim bütün sureleri duaları okuyorum çok fena oldum sitedeyiz hani pek sakin bir yer şaka falan mı diyecem kimseyi de tanımıyorum öyle şoku anca atlatabildim...

Mezarlıktan çığlık gelmez kardeşim rahat ol. Mevtaların böyle birşey yapması kesinlikle olumsuz birşey. Bunu şaka olsun diye birileri yapmış olabilir.

Metin MF

Metin MF

Üye
:allalla:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir konu açalım konuşalım böyle olmayacak :D

doctorrr

doctorrr

Üye
ben anlamadım bu işi..

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Gökçen abi sen nasılsın :) Nasıl gidiyor görüşmeyeli..

Üst Alt