MrTech
Üye
iyiydi böyle yaa
iyiydi böyle yaa
Nasıl gidiyo
Eski adına dön bence .. Oylama başlatalımKabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler
birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti
kabız ciciv diye cfw çıkarmışın ya arkadaş elalem rpm edition promod belle ne bileyim tck falan gidiyor sen kabız civciv başlığa bakaraktan konuya girmem ha
kardes sen cfw mi yapıyon ?
Allah'a şükür seni sormalı dostum
Eski adına dön bence .. Oylama başlatalımKabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler
- - - Eklendi - - -
Allah'a şükür seni sormalı dostum
birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti
- - - Eklendi - - -
evet
Hayırdır ??
Şükürler olsun geçinip gidiyoruzBugün biraz salantılı amma..
iyi böylehem nick değiştirme hakkım da bitti zaten
- - - Eklendi - - -
evet
Hayırdır ??
- - - Eklendi - - -
Abi ne yapmışın sen kabız civciv den çıkmayacaktın..Şu anda batağa sürükleniyorsun haberin yok .. Adminlere felan yalvarsan cırcır olurum felan diye belki izin verirler
yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi
yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi
Hayırdır ??
tabi yardımcı olurumkardes ramboya sordum yardımcı olmadı sana bi kac soru sorsam yardımci olur musun
- - - Eklendi - - -
,Hocam sen forumda yeni misin 2 gündür karşıma hep profilin çıkıyor
Malum deprem oldu(Madonna değil) Sahici
,Hocam sen forumda yeni misin 2 gündür karşıma hep profilin çıkıyor
Malum deprem oldu(Madonna değil) Sahici
ne alakası var zaten kabız civciv ismi bir tek açılış ve kapanış ekranında vardı başka yerde yoktu adamınki saçma bir inattı sadece zaten bu nickte sıkıntı yaratıyodu bazı kendini bilmezler dalga geçmeye çalışıyolardı bir keresinde patladım artık pm attım ozan abiye nickim değişti hem onlar hem ben rahatladık
Hmm kardeş geçmiş olsun .. Şükretmek lazım can kaybı yok
tabi yardımcı olurum
Allah'a şükürler olsun ki herşey tam.. yok bir sakatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?