Amaru Shady
Üye
Peyki!hepinize tekrar teşekkür ederim kardeşlerim. İyi geceler, Allah'a emanet olun...
![]()

Peyki!hepinize tekrar teşekkür ederim kardeşlerim. İyi geceler, Allah'a emanet olun...
![]()

Ya tam çıkacağım böyle kilit cümleler kuruyorsunuz kala kalıyorum ha...
![]()
evet bana o yetkiyi verdiler![]()
nasıl?
7 senedir kullanıyorum bu smileyi 70 sene daha kullanabilirim
![]()

Çok p.. bi gülüşü var
şu smiley çok kötü ya![]()

Ya tam çıkacağım böyle kilit cümleler kuruyorsunuz kala kalıyorum ha...nasıl?

Çok p.. bi gülüşü var![]()

zıbar artık .d.dPeyki!hepinize tekrar teşekkür ederim kardeşlerim. İyi geceler, Allah'a emanet olun...
![]()
ben aslında yokum
![]()

Maxicepten önce 4-5 sene takıldığım film sitesi eskiden cep telefonu hobim yoktu sinema manyağıydım şimdide öyleyimde orası bir sinema forumu orda sinemasal bir ortamda takılmayı seviyordum.. Sonra yöneticiler forumun şeyini çıkardılar temayı berbat ettiler avatarları kaldırdılar herkes dağıldı gitti bende ayrıldım..
divxzevki.com ile alâkası ne![]()

İnşallah.
zıbar artık .d.d

Maxicepten önce 4-5 sene takıldığım film sitesi eskiden cep telefonu hobim yoktu sinema manyağıydım şimdide öyleyimde orası bir sinema forumu orda sinemasal bir ortamda takılmayı seviyordum.. Sonra yöneticiler forumun şeyini çıkardılar temayı berbat ettiler avatarları kaldırdılar herkes dağıldı gitti bende ayrıldım..
Sonra 5800 aldım bazı konular için mecburen maxiye kayıt oldum ama ayda bir iki kere bazı sorunumu çözmek için giriyordum maxiye sadece..
5800 ı satıp N8 i aldım.. O gün bu gün burdayım![]()

[video=youtube;VQCmHA8gCuA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VQCmHA8gCuA#t=57 s[/video]
ben aslında yokum
![]()
bu smileyide orda çok kullanıyordum maxide böyle bi smile olmadığı için ordan kısayol kopyaladım anca öyle kullanabiliyorum burda

bulan ikinci kişisin
alakayı nasıl buldum ama![]()

bulan ikinci kişisin![]()

Şeref
birinci kim ? Serdar falan değil di mi![]()

Şeref
Üstteki üye hakkında yorum yap konusu var ya orda benim için
''Farklı bir smiley kullanıyor'' yorumunu yapmıştı kankam
- - - Eklendi - - -
ama senin kadar derine inmemişti .d.d
- - - Eklendi - - -
hala film izlicez
ben kaçıyom gençler sinemanın büyülü dünyası beni bekler
Allaha emanetsiniz![]()