;4696475'] hamd olsun iyiyim gözüm sen nasılsın? Sizleri gördüm daha iyi oldum abi sağolasın
Emrgncy Üye [ENGİN];4696475' Alıntı: hamd olsun iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sizleri gördüm daha iyi oldum abi sağolasın
[ENGİN];4696475' Alıntı: hamd olsun iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sizleri gördüm daha iyi oldum abi sağolasın
Emrgncy Üye Abilerim kardeşlerim bana müsade, bugün çok yorgunum malum sabah iş başı hepinize hayırlı muhabbetler
Abilerim kardeşlerim bana müsade, bugün çok yorgunum malum sabah iş başı hepinize hayırlı muhabbetler
karayel90 Üye [ENGİN];4696482' Alıntı: ayetel kürsi'yi oku Genişletmek için tıkla ... Tamam ben bir an önce yatar herkze iyi geceler
[ENGİN];4696482' Alıntı: ayetel kürsi'yi oku Genişletmek için tıkla ... Tamam ben bir an önce yatar herkze iyi geceler
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap Allaha emanet olun ---------- Eklendi @ 00:30:11 ---------- Yazıldı @ 00:25:44 ----------
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Sizleri gördüm daha iyi oldum abi sağolasın Genişletmek için tıkla ... eyvallah hayırlı geceler kardeşim allah'a emanet ol.
Emrgncy112' Alıntı: Sizleri gördüm daha iyi oldum abi sağolasın Genişletmek için tıkla ... eyvallah hayırlı geceler kardeşim allah'a emanet ol.
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Abilerim kardeşlerim bana müsade, bugün çok yorgunum malum sabah iş başı hepinize hayırlı muhabbetler Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Abilerim kardeşlerim bana müsade, bugün çok yorgunum malum sabah iş başı hepinize hayırlı muhabbetler Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye Neyse yaa yarına okul var bende gitsem iyi olacak sanırım. Kendinize iyi bakın hayırlı geceler.
haydaravısyon Üye Hasan' Alıntı: Hoşgeldiniz hüsnücan ve haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın?
SHS Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoşbulduk abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın ---------- Eklendi @ 01:40:29 ---------- Yazıldı @ 01:40:01 ---------- Vatron' Alıntı: selamünaleyküm millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
sürmenaj6169' Alıntı: hoşbulduk abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın ---------- Eklendi @ 01:40:29 ---------- Yazıldı @ 01:40:01 ---------- Vatron' Alıntı: selamünaleyküm millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam