Benim de dersim var yarin ama bak burdayim :D Kazak oruyoruz Arda... Sen?
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Benim de dersim var yarin ama bak burdayim Kazak oruyoruz Arda... Sen? Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Benim de dersim var yarin ama bak burdayim Kazak oruyoruz Arda... Sen? Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Benim de dersim var yarin ama bak burdayim Kazak oruyoruz Arda... Sen? Genişletmek için tıkla ... yarın ders var benimde takan kim napam aynı takiliyoz ---------- Eklendi @ 01:54:43 ---------- Yazıldı @ 01:54:24 ---------- hasane51' Alıntı: Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
Eykul' Alıntı: Benim de dersim var yarin ama bak burdayim Kazak oruyoruz Arda... Sen? Genişletmek için tıkla ... yarın ders var benimde takan kim napam aynı takiliyoz ---------- Eklendi @ 01:54:43 ---------- Yazıldı @ 01:54:24 ---------- hasane51' Alıntı: Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam bu sefer boşa selam vermiyorumdur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam bu sefer boşa selam vermiyorumdur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam bu sefer boşa selam vermiyorumdur inşallah. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrar usta ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:59:11 ---------- Yazıldı @ 01:58:30 ---------- hasane51' Alıntı: Hadi ben de gidiyorum Genişletmek için tıkla ... daha karpuz keseceydik
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam bu sefer boşa selam vermiyorumdur inşallah. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrar usta ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:59:11 ---------- Yazıldı @ 01:58:30 ---------- hasane51' Alıntı: Hadi ben de gidiyorum Genişletmek için tıkla ... daha karpuz keseceydik
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi sonunda gittin demek Genişletmek için tıkla ... gidecek dedim dedim inanmadınız, bak ne oldu şimdi adam rusyada.
- SerkeŞ -' Alıntı: abi sonunda gittin demek Genişletmek için tıkla ... gidecek dedim dedim inanmadınız, bak ne oldu şimdi adam rusyada.
Eykul Üye S3RS3Ri' Alıntı: Yatın uyuyun okul cocukları sizi Genişletmek için tıkla ... Bas ustune gidiyorum Arda sen takma sabah kalkabiliyorsan ne mutlu sana Selam Gokcen ve iyi geceler hepinize Allah a emanet olun
S3RS3Ri' Alıntı: Yatın uyuyun okul cocukları sizi Genişletmek için tıkla ... Bas ustune gidiyorum Arda sen takma sabah kalkabiliyorsan ne mutlu sana Selam Gokcen ve iyi geceler hepinize Allah a emanet olun
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Bas ustune gidiyorum Arda sen takma sabah kalkabiliyorsan ne mutlu sana Selam Gokcen ve iyi geceler hepinize Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... vallaha alıştım artık sabah okula gidiyorum 2_3 gibi dönüp yatıyorum oda max 5 6 ya kadar
Eykul' Alıntı: Bas ustune gidiyorum Arda sen takma sabah kalkabiliyorsan ne mutlu sana Selam Gokcen ve iyi geceler hepinize Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... vallaha alıştım artık sabah okula gidiyorum 2_3 gibi dönüp yatıyorum oda max 5 6 ya kadar
OttomaN TigeR Üye S3RS3Ri' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... nasılsın serdar, menim genç taze dostum.
S3RS3Ri' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... nasılsın serdar, menim genç taze dostum.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Arda alıntı yapmadan yazıyorum sana hitaben. Iyiyim kardeşim sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyi be abi nolsun nick düşünüyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: Arda alıntı yapmadan yazıyorum sana hitaben. Iyiyim kardeşim sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyi be abi nolsun nick düşünüyorum
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: vallaha alıştım artık sabah okula gidiyorum 2_3 gibi dönüp yatıyorum oda max 5 6 ya kadar Genişletmek için tıkla ... Duzen mi bu kardesim
__xXx__' Alıntı: vallaha alıştım artık sabah okula gidiyorum 2_3 gibi dönüp yatıyorum oda max 5 6 ya kadar Genişletmek için tıkla ... Duzen mi bu kardesim
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gidecek dedim dedim inanmadınız, bak ne oldu şimdi adam rusyada. Genişletmek için tıkla ... ama ben hâlâ inanmıyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: gidecek dedim dedim inanmadınız, bak ne oldu şimdi adam rusyada. Genişletmek için tıkla ... ama ben hâlâ inanmıyorum