Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abla deyince tuhaf oldu kendimi baya buyuk bir abla sandim :D... Esma de kardesim benim sorun yok.. Yada hitap etme ne bileyim alisamiyorum ablaya :)
Başkasına karşı saygısından dolayı böyle bir hitap şekli seçiyor aferin saygılı çocuk bence Esma...

---------- Eklendi @ 00:34:05 ---------- Yazıldı @ 00:33:40 ----------

esselamün aleyküm dostlar:)

Aleyküm selam abi hoşgeldin.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

1 Sene Mi Beklediniz :oha:

geçen sene gelmişti bi türlü açtıramadım hep terslikler oldu sonunda bugün açtırdık telefoncu hep bahane üretiyodu yok işte bu pasaportun sayıları görünmüyo bi arada bi bayrama denk gelmişti sistem kapalıymiş falan filan öyle öyle uzadı :)

Eykul

Eykul

Üye

Teşekkür ederim abim karşı tarafın dikkatsizliği biraz da benim kendime güvenim sonuç ortada... Çok şükür ciddi bir şey yok ama kaportayı biran evvel yaptırmam gerekir. Bu arada ilk kazam oldu ama resmi olarak tutanak tutmadık adam biraz korktu yaptıralım dedi babam tamam hemşerin geçmiş olsun olur dedi bindik gittik, öyle abi.

Ya bari sende ortada biri var. Ama bana kac kere vurup gittiler sonra onu bizimkilere anlatmak var.. Annem hep benim kaza yaptigimi sanir korkar, babam inanir ama...eh sonucta onun ogrencisiyim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Keşke tutanak tutsydınız Gökçen
Sigorta karşılardı

Evet biliyorum ama canını yediğim babam var ya! tamam dedi işte ben de söyledim ama nafile o tamam diyorsa bana ikinci bir kez laf düşmez refikim. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Başkasına karşı saygısından dolayı böyle bir hitap şekli seçiyor aferin saygılı çocuk bence Esma...

---------- Eklendi @ 00:34:05 ---------- Yazıldı @ 00:33:40 ----------

Aleyküm selam abi hoşgeldin.

hoşguldum :)

Joker.

Joker.

Üye

geçen sene gelmişti bi türlü açtıramadım hep terslikler oldu sonunda bugün açtırdık telefoncu hep bahane üretiyodu yok işte bu pasaportun sayıları görünmüyo bi arada bi bayrama denk gelmişti sistem kapalıymiş falan filan öyle öyle uzadı :)
Deliririm şahsen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya bari sende ortada biri var. Ama bana kac kere vurup gittiler sonra onu bizimkilere anlatmak var.. Annem hep benim kaza yaptigimi sanir korkar, babam inanir ama...eh sonucta onun ogrencisiyim :)

Ne yaparsın işte hayatın sillesi de bu...

Eykul

Eykul

Üye
Ben yetisemiyorum size :D birde gelenlere aleykum selam ustumde kalmasin hepsini okuyamiyorum cunku

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Esma senin ismin tekmi
Bizim burdaki Esma ların birde Sultan ları var 'Esma Sultan'

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Engin abi gps alıcılarının takılacağı yeri düzeltmiştik değil mi? sonradan yazılanı okumuşsundur umarım. :ehe

Eykul

Eykul

Üye
Esma senin ismin tekmi
Bizim burdaki Esma ların birde Sultan ları var 'Esma Sultan'

Tek tek bu kadarla yetiniyoruz... Neden sultan diyorlara.. Bazi kisiler farkli cagirirlar ama sultan demediler

Üst Alt