Bu gece buraları canlı görmek istiyorum ... bunu isteyemezsin Ali kaç gündür nerdesin
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece buraları canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... bunu isteyemezsin Ali kaç gündür nerdesin
DiaBLoS' Alıntı: Bu gece buraları canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... bunu isteyemezsin Ali kaç gündür nerdesin
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Aleykumselam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Abi ben Gökçen
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece buraları canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Vay vay Ali hoşgeldin nasılsın, İstanbul işlerini halletmişindir sıkıntısız inşallah.
DiaBLoS' Alıntı: Bu gece buraları canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Vay vay Ali hoşgeldin nasılsın, İstanbul işlerini halletmişindir sıkıntısız inşallah.
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Abi ben Gökçen Genişletmek için tıkla ... hayırdır bu nick
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim hasan seni sormalı, sen nasılsın?
Sofya- Üye ottoman tiger hoşgeldin geç oldu ama ----------Eklendi @ 00:39:38 ---------- Yazıldı @ 00:39:16 ---------- phasan' Alıntı: selam nasılsınız yenı radyomuzu hıç dınledınız mı Genişletmek için tıkla ... as iyiyiz yeni radyo nedir
ottoman tiger hoşgeldin geç oldu ama ----------Eklendi @ 00:39:38 ---------- Yazıldı @ 00:39:16 ---------- phasan' Alıntı: selam nasılsınız yenı radyomuzu hıç dınledınız mı Genişletmek için tıkla ... as iyiyiz yeni radyo nedir
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: ottoman tiger hoşgeldin geç oldu ama Genişletmek için tıkla ... temiz oldu
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hayırdır bu nick Genişletmek için tıkla ... Abi konuştuğumuz nicki alamadım kullanan varmış bende bunu yazdım nasıl ama?
m542tf' Alıntı: hayırdır bu nick Genişletmek için tıkla ... Abi konuştuğumuz nicki alamadım kullanan varmış bende bunu yazdım nasıl ama?
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim hasan seni sormalı, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim hasan seni sormalı, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim
OttomaN TigeR Üye phasan' Alıntı: selam nasılsınız yenı radyomuzu hıç dınledınız mı Genişletmek için tıkla ...
Sofya- Üye herkes nicki merak ediyor bize 1 leri temizlicem dedi meğer kullanılıyormuş bunu almıs bu da fena değil alışıcaz
herkes nicki merak ediyor bize 1 leri temizlicem dedi meğer kullanılıyormuş bunu almıs bu da fena değil alışıcaz
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi konuştuğumuz nicki alamadım kullanan varmış bende bunu yazdım nasıl ama? Genişletmek için tıkla ... sen begendiysen sıkıntı yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi konuştuğumuz nicki alamadım kullanan varmış bende bunu yazdım nasıl ama? Genişletmek için tıkla ... sen begendiysen sıkıntı yok