SHS
Üye
iyiyiz ciğerim sen nasılsıniyi geceler nasilsiniz

iyiyiz ciğerim sen nasılsıniyi geceler nasilsiniz

iyi geceler nasilsiniz
yok metin olmadi..
Hoş geldin erva abla iyi geceler

gördüm biliyorum biraz dinlen kardeşim
![]()
iyi geceler nasilsiniz

niyeki iphonedan alıntı yapamıyon muuuhosbulduk.idare eder
mobilim tek tek cevaplayamiycam![]()

Hoşgeldin Tuba![]()

niyeki iphonedan alıntı yapamıyon muuu![]()
yok metin olmadi..
Hoş geldin erva abla iyi geceler

hoş geldin![]()

gozlerım agrıyor yaa
uykusuzda degılım....![]()
gozlerım agrıyor yaa

gozlerım agrıyor yaa
uykun gelmiş işte koy kafanı yastığagozlerım agrıyor yaa
iyi gecelercanim cok skkn uykum gelmiyo ama uyumam gerek.bugunku sehit haberini duydunuzmu bilmiyorum hakkarideki.rizeliydi.calistgm yerin dibinde hemde.off yarin cenaze töreni var napcam bilmiyorum.dusundukce kötü oluyorum.tam yanimda olacak cunku o sesler bagrismalar.neyse ben yatayim.dua edin bana yarini atlatayim.cok stres yaptim smdiden.cunku görevliyimiyi geceler

canim cok skkn uykum gelmiyo ama uyumam gerek.bugunku sehit haberini duydunuzmu bilmiyorum hakkarideki.rizeliydi.calistgm yerin dibinde hemde.off yarin cenaze töreni var napcam bilmiyorum.dusundukce kötü oluyorum.tam yanimda olacak cunku o sesler bagrismalar.neyse ben yatayim.dua edin bana yarini atlatayim.cok stres yaptim smdiden.cunku görevliyimiyi geceler

Allah sehidimize rahmet eylesin, sana da kolayliklar versin abla![]()
canim cok skkn uykum gelmiyo ama uyumam gerek.bugunku sehit haberini duydunuzmu bilmiyorum hakkarideki.rizeliydi.calistgm yerin dibinde hemde.off yarin cenaze töreni var napcam bilmiyorum.dusundukce kötü oluyorum.tam yanimda olacak cunku o sesler bagrismalar.neyse ben yatayim.dua edin bana yarini atlatayim.cok stres yaptim smdiden.cunku görevliyimiyi geceler