Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosbulduk.idare eder
mobilim tek tek cevaplayamiycam:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosbulduk tug saol:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

hosbulduk:)

----------Eklendi @ 02:26:20 ---------- Yazıldı @ 02:25:56 ----------

niyeki iphonedan alıntı yapamıyon muuu :islik

üseniyorum

----------Eklendi @ 02:26:58 ---------- Yazıldı @ 02:26:20 ----------

:kop2:
yok metin olmadi..

Hoş geldin erva abla iyi geceler

hosbulduk canim saol:)

----------Eklendi @ 02:27:35 ---------- Yazıldı @ 02:26:58 ----------

hosbulduk:)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gozlerım agrıyor yaa :hmmm
uykusuzda degılım.... :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
canim cok skkn uykum gelmiyo ama uyumam gerek.bugunku sehit haberini duydunuzmu bilmiyorum hakkarideki.rizeliydi.calistgm yerin dibinde hemde.off yarin cenaze töreni var napcam bilmiyorum.dusundukce kötü oluyorum.tam yanimda olacak cunku o sesler bagrismalar.neyse ben yatayim.dua edin bana yarini atlatayim.cok stres yaptim smdiden.cunku görevliyim:( iyi geceler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
radyo dinliyom yaa
uyunmaz şimdi.

mstf_l

mstf_l

Üye
canim cok skkn uykum gelmiyo ama uyumam gerek.bugunku sehit haberini duydunuzmu bilmiyorum hakkarideki.rizeliydi.calistgm yerin dibinde hemde.off yarin cenaze töreni var napcam bilmiyorum.dusundukce kötü oluyorum.tam yanimda olacak cunku o sesler bagrismalar.neyse ben yatayim.dua edin bana yarini atlatayim.cok stres yaptim smdiden.cunku görevliyim:( iyi geceler

Allah sehidimize rahmet eylesin, sana da kolayliklar versin abla :(

SHS

SHS

Üye

belli stres yaptığın, umarım yarın güzel bir gün olur, iyi geceler :bye2:

----------Eklendi @ 01:50:21 ---------- Yazıldı @ 01:40:25 ----------

Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Allah mekannını cennet eylesin

Üst Alt