hoşbulduk cümletten :D nasılsınız :D iyim, yarın okulara acılacakmış sen nasılsın
haydaravısyon Üye Tuba.Erva' Alıntı: hoşbulduk cümletten nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyim, yarın okulara acılacakmış sen nasılsın
Tuba.Erva' Alıntı: hoşbulduk cümletten nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyim, yarın okulara acılacakmış sen nasılsın
anılbaran Üye Tuba.Erva' Alıntı: hoşbulduk cümletten nasılsınız Genişletmek için tıkla ... napam işte sabahım köründe kalkcaz ve halaa burda mesaj yazıyoruz ----------Eklendi @ 00:27:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:15 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Mustafa'nın görünmesi Genişletmek için tıkla ... dünya tersine dönmedi ama
Tuba.Erva' Alıntı: hoşbulduk cümletten nasılsınız Genişletmek için tıkla ... napam işte sabahım köründe kalkcaz ve halaa burda mesaj yazıyoruz ----------Eklendi @ 00:27:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:15 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Mustafa'nın görünmesi Genişletmek için tıkla ... dünya tersine dönmedi ama
Tuba.Erva Üye eyyy okul moduna gırmıssınız ben ılkkez bu pazartesı iş sendromuyla değil mutlu gıdecegım işe sizin adınıza üzüldüm
eyyy okul moduna gırmıssınız ben ılkkez bu pazartesı iş sendromuyla değil mutlu gıdecegım işe sizin adınıza üzüldüm
Amaru Shady Üye Revengeful' Alıntı: Tuba, pondusss'un hesabından cik Genişletmek için tıkla ... neden???
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: napam işte sabahım köründe kalkcaz ve halaa burda mesaj yazıyoruz ----------Eklendi @ 00:27:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:15 ---------- dünya tersine dönmedi ama Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Anıl hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:30:07 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin Kaptan
anılbaran' Alıntı: napam işte sabahım köründe kalkcaz ve halaa burda mesaj yazıyoruz ----------Eklendi @ 00:27:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:15 ---------- dünya tersine dönmedi ama Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Anıl hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:30:07 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin Kaptan