haydaravısyon
Üye
en iyisi seninki haydar![]()
evet, zobanın keyfi bir başka üsütnde kestan pişir cayını demle çamaşırını kurut banyo suyunu ısıt
2059 yılına da girsek zoba vazgeçilemezlerden biri olacaktık
en iyisi seninki haydar![]()
Selamün aleyküm geceniz hayrolsun millet.
Mustafa abi neşen yerinde maşallah.
Oğuz gizli gizli napiyon

bazı işler gizli yapılır hasan![]()

aslm hoşgeldin
ya bazı ları var foruma isyan edip duruyor. Konum onaylanmadı diye. Gidip 3krş luk sitelerde paylaşın o zaman dimi. İkisinden birini seçin . Ya maxi yada ora. Gelmişler buraya konu açıyolar konum onaylanmadı dıye. Maxicep size ne vermiyosa artık .
ya bazı ları var foruma isyan edip duruyor. Konum onaylanmadı diye. Gidip 3krş luk sitelerde paylaşın o zaman dimi. İkisinden birini seçin . Ya maxi yada ora. Gelmişler buraya konu açıyolar konum onaylanmadı dıye. Maxicep size ne vermiyosa artık .

şarj sebebiyle yanınızdan ayrılıyorum iyi geceler iyi sohbetler Allaha emanet olun
çok haklısın maxicep ne verirsen onu alırsın

şarj sebebiyle yanınızdan ayrılıyorum iyi geceler iyi sohbetler Allaha emanet olun
selamun aleykum