yanlişlıkla 16 yasin dayım yazmışım :ehe Doğrusu 16yaşındayım
Hasan Üye Mareşal' Alıntı: hasan memnun oldum kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Ben de ama isminı bilmiyorum
Mareşal' Alıntı: hasan memnun oldum kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Ben de ama isminı bilmiyorum
L-LumieRe Üye benimde hasan yaziyor zaten yaş memleket isim. Memnun oldum onur abi tercih eder misin 3 yaş fark var?
benimde hasan yaziyor zaten yaş memleket isim. Memnun oldum onur abi tercih eder misin 3 yaş fark var?
By_GaBLiN Üye Mareşal' Alıntı: duygularımı depreştiriyor bu şarkı. Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Bütün Parçaları Var Yarın Hepsini Bi Dinleyecem Baştan Güzel Hoşuma Gidenleri Ayıracam
Mareşal' Alıntı: duygularımı depreştiriyor bu şarkı. Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Bütün Parçaları Var Yarın Hepsini Bi Dinleyecem Baştan Güzel Hoşuma Gidenleri Ayıracam
Mareşal Üye hayalet2741' Alıntı: benimde hasan yaziyor zaten yaş memleket isim. Memnun oldum onur abi tercih eder misin 3 yaş fark var? Genişletmek için tıkla ... yok yahu rahat ol.
hayalet2741' Alıntı: benimde hasan yaziyor zaten yaş memleket isim. Memnun oldum onur abi tercih eder misin 3 yaş fark var? Genişletmek için tıkla ... yok yahu rahat ol.
SHS Üye Hasan kardeşim memnun oldum diğer hasan kardeşim bende mobilim bura böle iki dakka bakmazsın 5sayfa yazılır, gün olur bi kişi olmaz
Hasan kardeşim memnun oldum diğer hasan kardeşim bende mobilim bura böle iki dakka bakmazsın 5sayfa yazılır, gün olur bi kişi olmaz
By_GaBLiN Üye hayalet2741' Alıntı: uyusammı ya 4 saat sonra kalkacam... Genişletmek için tıkla ... Sende Memnun Oldun Demi Hasan
hayalet2741' Alıntı: uyusammı ya 4 saat sonra kalkacam... Genişletmek için tıkla ... Sende Memnun Oldun Demi Hasan
Mareşal Üye hayalet2741' Alıntı: uyusammı ya 4 saat sonra kalkacam... Genişletmek için tıkla ... yat çabuk.