hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız ​iyi sayılırım :)
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ​iyi sayılırım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyilik abi seni sormalı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ​iyi sayılırım Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin
Amaru Shady Üye kankka' Alıntı: bugün coğrafya yazılım var hiç çalışmadım ve yarın 7.00 da kalkıcam bittim ben Genişletmek için tıkla ... benim 2 tane sınavım olduğunu ve yarın 6'da kalkacağımı düşünürsek seninki fazla bitmek olmuyor.
kankka' Alıntı: bugün coğrafya yazılım var hiç çalışmadım ve yarın 7.00 da kalkıcam bittim ben Genişletmek için tıkla ... benim 2 tane sınavım olduğunu ve yarın 6'da kalkacağımı düşünürsek seninki fazla bitmek olmuyor.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ​iyi sayılırım Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin furkan
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... amin. bol bol versin çok lâzım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: iyilik abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik Enver senin banın ne zaman bitti
'Enver'' Alıntı: iyilik abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik Enver senin banın ne zaman bitti
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ----------Eklendi @ 01:16:06 ---------- Yazıldı @ 01:15:51 ---------- anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin
DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ----------Eklendi @ 01:16:06 ---------- Yazıldı @ 01:15:51 ---------- anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin Ali
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam h.g.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler anıl hoşgeldin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: iyilik Enver senin banın ne zaman bitti Genişletmek için tıkla ... 7 aralıktı galiba tam emin değilim
'TUĞ'' Alıntı: iyilik Enver senin banın ne zaman bitti Genişletmek için tıkla ... 7 aralıktı galiba tam emin değilim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: 7 aralıktı galiba tam emin değilim Genişletmek için tıkla ... o zaman hoşgeldin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: o zaman hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum