758602 Okuma 87740 Cevap. 87741 oldu. :seytan:
coolasker54 Üye gündüz mü geceler benim ----------Eklendi @ 01:25:53 ---------- Yazıldı @ 01:21:11 ---------- hahha ----------Eklendi @ 01:28:24 ---------- Yazıldı @ 01:25:53 ---------- Menemen yapmış ahahahh yarılıyorum
gündüz mü geceler benim ----------Eklendi @ 01:25:53 ---------- Yazıldı @ 01:21:11 ---------- hahha ----------Eklendi @ 01:28:24 ---------- Yazıldı @ 01:25:53 ---------- Menemen yapmış ahahahh yarılıyorum
fullwar Üye coolasker54' Alıntı: gündüz mü geceler benim ----------Eklendi @ 01:25:53 ---------- Yazıldı @ 01:21:11 ---------- hahha ----------Eklendi @ 01:28:24 ---------- Yazıldı @ 01:25:53 ---------- Menemen yapmış ahahahh yarılıyorum Genişletmek için tıkla ... Uykusuz Fırat'a benzettim tiplemeleri ama...
coolasker54' Alıntı: gündüz mü geceler benim ----------Eklendi @ 01:25:53 ---------- Yazıldı @ 01:21:11 ---------- hahha ----------Eklendi @ 01:28:24 ---------- Yazıldı @ 01:25:53 ---------- Menemen yapmış ahahahh yarılıyorum Genişletmek için tıkla ... Uykusuz Fırat'a benzettim tiplemeleri ama...
coolasker54 Üye sonunda menemen yaptım demesi muhteşem yahu ----------Eklendi @ 01:32:13 ---------- Yazıldı @ 01:30:45 ---------- fullwar' Alıntı: Uykusuz Fırat'a benzettim tiplemeleri ama... Genişletmek için tıkla ... karikatür uykusuzdan herhalde. uykusuz deyince liseden beri almıyorum çarşamba gelsinde yenisini alayım. Hala çarşamba günümü acaba
sonunda menemen yaptım demesi muhteşem yahu ----------Eklendi @ 01:32:13 ---------- Yazıldı @ 01:30:45 ---------- fullwar' Alıntı: Uykusuz Fırat'a benzettim tiplemeleri ama... Genişletmek için tıkla ... karikatür uykusuzdan herhalde. uykusuz deyince liseden beri almıyorum çarşamba gelsinde yenisini alayım. Hala çarşamba günümü acaba
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende almıyorum, internette hergün yeni karikatür koyuyo zaten çizerler Genişletmek için tıkla ... İnternet üzerinden güzel olmuyor be kardeşim. Elinde bi dergi olması daha güzel kağıt kokusu felan daha bi zevk alıyorum okurken. ----------Eklendi @ 01:37:33 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- fullwar' Alıntı: Çarşamba. Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: bende almıyorum, internette hergün yeni karikatür koyuyo zaten çizerler Genişletmek için tıkla ... İnternet üzerinden güzel olmuyor be kardeşim. Elinde bi dergi olması daha güzel kağıt kokusu felan daha bi zevk alıyorum okurken. ----------Eklendi @ 01:37:33 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- fullwar' Alıntı: Çarşamba. Genişletmek için tıkla ...
fullwar Üye En güzeli alacaksın sıcak kahveni oturacaksın cam kenarına İstanbulun manzarasına (leş gibi sokağa ve berbat havaya) karşı okuyacaksın dergini.
En güzeli alacaksın sıcak kahveni oturacaksın cam kenarına İstanbulun manzarasına (leş gibi sokağa ve berbat havaya) karşı okuyacaksın dergini.
SHS Üye aslında öyle düşünüyorum bende, hatta çok eskileri bile atmam okuyorum bazen, ama zaman değişiyor o dergiler kayboluyor yavaş yavaş..
aslında öyle düşünüyorum bende, hatta çok eskileri bile atmam okuyorum bazen, ama zaman değişiyor o dergiler kayboluyor yavaş yavaş..
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: inşallah hep devam ederler ben yatıyorum artık, iyi geceler size, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi rûyalar
- SerkeŞ -' Alıntı: inşallah hep devam ederler ben yatıyorum artık, iyi geceler size, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi rûyalar
coolasker54 Üye pelın_' Alıntı: Höhöytt uyudunuzmu? Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pelin diğerlerini bilmem ama ben
pelın_' Alıntı: Höhöytt uyudunuzmu? Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pelin diğerlerini bilmem ama ben