Daha yeni uyandım desem :S
Salihyet Üye ben geldim --- ali abinin konu aşağı düşmüş « veee Sonunda 1000 Artık Bende 4 Haneli Oldum Binbaşı Oldum | Şimdi moda "dövmeli" vücutlar! »
ben geldim --- ali abinin konu aşağı düşmüş « veee Sonunda 1000 Artık Bende 4 Haneli Oldum Binbaşı Oldum | Şimdi moda "dövmeli" vücutlar! »
mservank Üye yasminoz' Alıntı: moralim bozuk.... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.Sabret zaman her şeyi çözer
yasminoz' Alıntı: moralim bozuk.... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.Sabret zaman her şeyi çözer
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Salihyet' Alıntı: ahmet abi güldürdün beni gece gece Allah da seni güldürsün, bakalım daha neler görücem Genişletmek için tıkla ... Msnde sana gösterdiklerim yeter oğlum. Mal, züb. Daha napıyım ben.
Salihyet' Alıntı: ahmet abi güldürdün beni gece gece Allah da seni güldürsün, bakalım daha neler görücem Genişletmek için tıkla ... Msnde sana gösterdiklerim yeter oğlum. Mal, züb. Daha napıyım ben.
YsF_90 Üye bende gececi sayılırım ama saat 00:00 da çıkcam pekde sayılmam yani. gececilere iyi nöbetler.